Här är helgens spel

SPEL

– i Bolagsfajtens tredje omgång hösten 2008

Foto: Henrik Josefsson, Nordicbet, Cesar Santin, bet365, Glenn Strömberg, Expekt och Johan Mjällby, Unibet deltar i första rundan av Bolagsfajten hösten 2008.

■ Henrik Josefsson, Nordicbet:

Spel 1:

Sampdoria–Inter 2

Odds: 1,90.

Chelsea–Tottenham 1

Odds: 1,42.

Numancia–Barcelona 2

Odds: 1,55.

Totalt odds: 4,18. Insats: 250 kr.

Möjlig vinst: 1 045 kr.

Josefssons kommentar: Inter med Zlatan i spetsen bär ett tungt favoritskap och normalt ska Sampdoria vara klassen sämre. Chelsea har öppnat starkt och hemma är man en maktfaktor. Tottenham ska kamma noll här. Barcelona har tre raka kryss borta mot Numancia men ska man vara med och slåss om en titeln i år har man inte råd med tappade poäng mot förväntade bottenlag.

■Cesar Santin, bet365:

Spel 1:

Odense– Randers 1

Odds: 1,65.

Sönderjyske–Ålborg 2

Odds: 1,95.

Totalt odds: 3,22. Insats: 100 kr.

Möjlig vinst: 322 kr.

Santins kommentar: Odense är starkt hemma och var riktigt bra vid segern borta mot Ålborg senast. Tar en komfortabel seger här. Ålborg föll som sagt senast och har inte haft det så lätt i seriespelet då laget har lagt en del kraft på Champions League-kvalet. Tog sig vidare till Champions League-slutspelet i onsdags och kan nu spela mer avslappnat.

Spel 2:

Gefle– Malmö FF 1

Odds: 2,80. Insats: 100 kr.

Möjlig vinst: 280 kr.

Santins kommentar: Gefle slåss för livet i botten och har äntligen kommit igång på hemmaplan – två raka segrar med sammanlagt 7–0. Och Malmö FF trivs inte alls på konstgräs... Ettan till närmare tre gånger pengarna känns bra.

■Glenn Strömberg, Expekt:

Spel 1:

Atletico Madrid–Malaga 1

Odds: 1.45.

Marseille–Sochaux 1

Odds: 1.50.

Totalt odds: 2.17. Insats: 150 kr.

Möjlig vinst: 325,50 kr.

Strömbergs kommentar: Det här är klubbar med ambitioner och som har medvind direkt i säsongen. Marseille har startat franska ligan bra och har två raka matcher utan insläppt mål hemma. Bland annat blev det 4–0 i första matchen. Marseille gick vidare i Champions League i veckan och besegrar Sochaux. Atletico Madrid är också vidare i Champions League och vill starta spanska ligaspelet bra. Nykomlingen Malaga kommer att darra en aning. Atletico Madrid går mot en bra säsong.

Spel 2:

Atletico Madrid–Malaga 1

Odds: 1.45.

Marseille–Sochaux 1

Odds: 1.50.

Stuttgart–Hannover 1

Odds: 1.75.

Valencia–Mallorca 1

Odds: 1.75.

Totalt odds: 6.66. Insats: 100 kr.

Möjlig vinst: 666 kr.

Strömbergs kommentar: Jag spelar också Madrid och Marseille i en fyrling. 1.75 på Stuttgart hemma mot Hannover är bra betalt. Stuttgart måste få publiken med sig efter förlusten i första hemmamatchen. Valencia har enormt många duktiga spelare och det var en gåta att de hamnade så snett förra säsongen. Mallorca kan vara tuffa men jag tror Valencia får en bra start på säsongen i spanska ligan.

■Johan Mjällby, Unibet:

Spel 1:

Sunderland–Manchester City 1

Odds: 2,20. Insats: 200 kr.

Möjlig vinst: 440 kr.

Mjällbys kommentar: Roy Keane har verkligen varit aktiv under sommaren med förstärkningar. Chimbonda, Malbranque och Tainio har kommit från ”Spurs”. David Healy signade på från Fulham och fler lär inkomma. Laget har startat bra och ser stabilt ut. Hemma på Stadium Of Light är man en hård nöt att knäcka även för topplagen. Där räknar jag inte in City, trots klar seger över ett svagt West Ham senast. Dessutom var det på hemmaplan... Förstaelvan ser bra ut på papperet med Dunne/Richards defensivt och Elano, Jo och Petrov framåt. Är dock klart osäker hur mycket karaktär det finns i laget? Torsdagens match mot Midtjylland sitter också med all sannolikhet i benen. Jag tror stenhårt på hemmaseger till ett bra odds!