”Spela Bayern till 2,25 mot Inter”

SPEL

Lundkvist om dagens säkra – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Tyska mästarna möter de italienska i kamp om Franz Beckenbauers pokal. Gamle Interikonen Jürgen Klinsmann är numera tränare för Bayern och ser nog helst att pokalen stannar i Tyskland. Bayern ser ett par skadeproblem, men det är inget mot Inters skadebild. Spela ettan till 2,25.

DAGENS DRAG

Det är väl inget direkt läge att tömma spargrisen, men oddsen på Ventspils, Kaunas och Norrköping är kraftiga överodds värda att pröva en mindre slant på. Brann, Djurgården och inte minst Rangers är normalt bättre än sina respektive motståndare, men trion har spelat minst sagt darrigt på slutet.

DAGENS AVSLAG

Premier League-nykomlingen West Bromwich har inte övertygat i träningsmatcherna och ser ut att gå en tung säsong till mötes. Ska försöka spetsa formen mot Walsall men den matchen lämnar jag helt och hållet till underodds.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

På lunchen hittar vi dagens klara, V4-4, trioloppet vinner 5 Locksley F.H.. Spets eller inte spelar ingen roll då Jim Frick sitter bakom den för dagen klart bästa hästen i fältet. Både läge och motstånd är alltså passande så det är ingen tvekan om att Locksley F.H bara vinner.

DAGENS DRAG

Inte en seger på tretton försök i år är inget bra facit men jag kan inte låta bli att spela 8 Some Gold i V65-2. Hon har gjort bra ifrån sig i tuffa sällskap på slutet och i?dag ser det lite lättare ut. Spåret är inte bra men med Örjan Kihlström i sulkyn löser det sig ändå, det såg ni ju i lördags om inte annat.

DAGENS AVSLAG

Med tanke på Djurgårdens prekära läge och dåliga form känns oddset för hemmaseger mot Norrköping alldeles för dåligt för att vara spelbart. Dessutom har Dif både Johannesson och Komac avstängda men eventuellt M. Jonson tillbaka.

✓ HÅKAN ERIKSSON

DAGENS SÄKRA

I en svår omgång faller mitt val på 2 Go for Gold (V65-4). Hästen har fått perfekta förutsättningar och kan betydligt mer än vad raden säger. Björn Goop ser till att han håller sig på benen och då ska segerchansen vara god från det fina startspåret.

DAGENS DRAG

I V65-1 har vi en häst med resultatraden 0–rd–0–0–6–0. Men 9 Tequilaracing Rose är en bra häst i grunden. Det har dock krånglat en hel del för honom. Det måste vara ett drag om den vinner. Och visst finns det möjligheter.

DAGENS AVSLAG

Lärlingslopp är öppna och favoriten lever alltid farligt. Därför är 6 Jammy Joe (V65-3) mitt avslag. Jag har svårt att säga vem som vinner, de har i stort sett lika små eller stora chanser allihopa.