”Spela Allbäck & Co till 1,90”

SPEL

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Helsingborg, Elfsborg, FC Köpenhamn, HJK och Sandviken är storfavoriter som troligen gör sitt i?kväll. Oddsen är dock för låga med tanke på motstånd, skadebild och respektive derby när det gäller FCK, Elfsborg och Sandviken. Fegdubbeln HIF och HJK rekommenderas.

DAGENS DRAG

Öis orkade endast peta in en boll i de två matcherna mot J. Södra. Mot Bunkeflo i premiären blev det inte en enda. Detta tillhör dock ovanligheterna när det gäller Öis den här säsongen. I?kväll missar man inte möjligheten att muta in mer mark i toppen. Spela Allbäck & co mot Bunkeflo till 1,90.

DAGENS AVSLAG

Storklubben FC Köpenhamn möter Sönderjyske på bortaplan. Visst ska FCK vara favoriter i den matchen, men i hemmalaget andas optimism och senaste skakade ”Jyske” Midtjylland. 1.30 på tvåan lockar inte.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

V65 i?kväll på Färjestad där det vimlar av tunga favoriter. Vi hoppas kunna fälla några av dem men litar blint på 6 Lord Capar i V65-1. Vann en lätt seger på Jarlsberg senast och vinner lika komfortabelt i?kväll. Jag kommer också att ”singla” 7 Boulder Classico i V65-6. Tidig ledning och sen är loppet över.

DAGENS DRAG

Det har snackats en hel del om 9 Manna (V65-5). Speciellt inför förra starten. Då blev det galopp och sen var den dagen förstörd. Hästen har fart och talang nog att vinna om det blir fart på tillställningen och med formkusken Kihlström i vagnen kan första segern komma till ett glatt odds.

DAGENS AVSLAG

Däremot får Örjan Kihlström stå tillbaka i tipsen med 8 Loredan Ås i V65-2. Vann visserligen senast men möter några bra hästar och har dessutom sämsta läget. Riskerar att hamna på vingel och kan möjligen greja en plats bland tre.

✓ GLEN NORMAN

DAGENS SÄKRA

Senast i Norge var han sig själv igen. 6 Lord Capar (V65-1) var fantastiskt fin och har varit bäst i sin kull hela tiden. Det är väl helt enkelt så det är?... De få gånger han inte har glänst har det också funnits anledningar.

DAGENS DRAG

En häst från mitt eget stall. I V65-3 startar 7 Infra Tilly. Hon har galopperat i de tre senaste starterna men är normalt sett inte osäker. Är betydligt bättre än raden och känns fin i jobben. Blir säkerligen aningens för bortglömd?...

DAGENS AVSLAG

3 Micro Mesh (V65-5) har väl inte riktigt imponerat i år. Senast såg han inte alls bra ut. Dessutom möter han Knockout Rose som inte direkt har varit dålig. Micro Mesh är absolut en favorit i fara den här gången.