Spel

”Därför vinner Rögle”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Kvantitéten är större än normala spelmåndagar. Men det spelar ingen roll – jag hittar inte mycket av spelvärde. Tyvärr. ”Säkraste” spelet är troligen ett grymt revanschsuget Sävehof hemma mot H 43.

DAGENS DRAG

Inställningen, viljan, hemmafördelen. Tja, jag tror faktiskt att ett heroiskt kämpande Rögle BK kan slå serieledande Färjestads BK hemma i?kväll. Insatsen bli ändå klart låg till oddset 2,75. Tottenham är ett bättre lag än Hull. Dags att visa det nu. Odds: 2,37.

DAGENS AVSLAG

Karlskrona HK lyftes fram av över 3?000 (!) åskådare i helgens playoff-möte med Mjölby. Nu ska ”KåHåKå” spela i ett iskallt Mjölby – det är inte lika roligt och Ulf Söderström och kompani är bra hemma. Avstår tvåan till runt 2,00.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

I Östersund finns det en bra spik att bygga kring. 2 Lass Keeper (V65-3) har övertygat så smått i två raka segrar. Näst senast vann han lätt från ledningen och senast rundade han allt från femte ytter. På V4 heter singelstrecket 2 Agge The Bomber i V4-2, han leder från start till mål över rätt distans.

DAGENS DRAG

1 Vegafina (V65-6) har jag räknat på. Hon är ganska kvick ut och bör få en passande smygresa från ett smaskigt innerspår. Formen är fin och den dryga distansen gillar hon. Spik på dubbeln. 2 Memory Pearsall måste streckas i DD-1. Han var ytterst nära seger på V75 senast. Dags nu!

DAGENS AVSLAG

1 Melina’s Carey (V65-1) har en snygg rad med två raka segrar. Men hon har varit struken sen senast (sjuk) och vilat två månader. Favorit ska hon kanske vara men jag vädrar tveksam form och förlust.

TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

AIK börjar nu tagga igång ordentligt inför slutspelet. Seriesegern finns absolut inom räckhåll och det är förstås Jihde och hans hantlangare medvetna om. Jag förutsätter att all fokus nu ligger på den där seriesegern och då har inte Storvreta något att hämta i förorten. 1,45 känns helt OK!

DAGENS DRAG

De liljevita eleganterna från norra London har haft tankarna på den här ytterst viktiga bortamatchen mot Hull under en längre tid. Till Ukraina plockade man med sig halva dagistruppen och lät de viktiga kuggarna stanna hemma. Höga 2,37 på Spurs liras direkt!

DAGENS AVSLAG

Rögle har sprattlat till i sista stund och kanske kan kvalserien undvikas då ett lag från Örnsköldsvik befinner sig i ett fritt fall modell värre strax ovanför i tabellen. Färjestad är en bräcklig favorit i?kväll.

Tobias Holm driver sajten rekatochklart.se.

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa veckans hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel