Spel

"Avstår spel på derbyt"

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Nollpoängaren Örgryte får klara sig utan både Björn Anklev och Alvaro Santos i derbyt mot IFK Göteborg i kväll. IFK svek rejält senast – men lär vara revanschsuget nu. Är dessutom betydligt bättre på Ullevis gräsmatta och bör ta en komfortabel seger till runt 1,40 i odds.

DAGENS DRAG

Jag gillar det jag har sett av Magnus Pehrssons Ålborg. Poängmässigt har det gått sämre på slutet – men spelmässigt har det sett fortsatt bra ut. Möter i dag ett Vejle som saknar sex spelare varav två är avstängda. Toppchans till 1,60, men spelas även med –1 mål till 2,50 hos Expekt.

DAGENS AVSLAG

Jag kommer att titta på Stockholmsderbyt i kväll – men rekommenderar inte spel. Både Hammarby och Djurgården har sett bleka ut hittills och jag hittar inget av spelvärde innan matchen startar i alla fall.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 You Bet Hornline (V65-3) vann med 30 meter i debuten förra året. Han var riktigt bra då och gör nu debut för Robert Bergh. Hästen tränar starkt och spikas på V65. 1 Jenny R.G. (V65-6) har visat härlig form på slutet och har en perfekt uppgift. Hon leder det här loppet från start till mål.

DAGENS DRAG

5 Bachelores Dream (V65-2) är ett bra fyraårigt sto. Hon har visat toppform i de två senaste starterna, utan att få vinna. Det tror jag att hon gör nu, bara hon slipper dödens igen. 6 Mustang Pierji (V65-5) kan vara draget på dubbeln: startsnabb häst med sylvass spetskusk från ett rent drömläge.

DAGENS AVSLAG

Normalt sett skulle 9 Logan Frontline (V65-5) ha fin chans men han var inte som bäst senast, har behandlats inför den här starten och är inte på topp enligt tränaren. Han är därför inte ­intressant i?dag.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

IFK Göteborg kommer vara grymt revanschsuget efter storförlusten i förra derbyt mot Häcken och Örgryte har ju varit helt iskallt hittills så jag är ganska säker på att IFK vinner den här matchen lätt och spelar till 1,40.

DAGENS DRAG

Första Stockholmsderbyt för säsongen och både Hammarby och Djurgården lagen har haft det tufft hittills. Jag tycker dock att Hammarby ser vassare ut och spelar dem till 2,50.

DAGENS AVSLAG

Alingsås har förvisso varit grymt på hemmaplan i år men nu möter de Hammarby som har mycket mer slutspelsrutin och dessutom har blivit bättre och bättre ju längre säsongen lidit. 1,70 på Alingsås står jag definitivt över.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel