Sandebäck: Englands pajasklubb nummer ett

SPEL

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om tisdagens avslag

Här är Dagens Bästa Spel, tisdag 9 februari 2010.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Båda säkra spelen i Copa del Sol gick in i går. Jag fortsätter spela på den inkomstbringande turneringen.

Nu är det dags för CSKA Moskva att ta sig till final – det har hela tiden varit klubbens mål. För att få ett bra CL-genrep mot Sjachtar Donetsk. Odense väger för lätt. Odds: 1,75.

DAGENS DRAG

Mina underspel (under 2,5 mål) har varit lyckosamma. Tycker att jag har hittat två nya sådana spel i kväll:

Wigan–Stoke. Stoke är underskattat och bjuder på ytterst lite på bortaplan. Tajt och målsnålt. Odds: 1,70.

Fulham–Burnley är en annan viktig och målsnål match. Odds: 1,75.

DAGENS AVSLAG

QPR är Englands pajasklubb nummer ett. Tränarna kommer och går – och stasningen på att bli ett CL-lag känns ganska långt borta. I kväll är QPR ytterst tveksam favorit hemma mot Ipswich. Avstå eller lira tvåan.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Spets och slut för 4 Jobbig Sand i V65-1 är inget vågat tips, men det känns bra då hästen faktiskt vann över full distans senast. På dagens korta distans trivs han dessutom ännu bättre.

4 Vånga Rally har ett lopp i kroppen och den formförbättring det ger räcker för att vinna V65-3.

DAGENS DRAG

Årsdebut och samtidigt debut i Åke Svanstedts regi gör 10 Perfect Light på Åbys lunchtrav, V4-1. Hon har inte visat så mycket tidigare men i ett lågklassigt lopp känns det spännande med en debutant från Stall Svanstedt.

DAGENS AVSLAG

12 Boman (V65-6, DD-2) fick stryk av Gesalo senast och med tanke på utgångsläget i dagens lopp kan man med all säkerhet räkna bort Boman ur segerdiskussionen.

✓ GLENN STRÖMBERG (Tipsexpert, Expekt)

DAGENS SÄKRA

Man City (1,40) har tabellraden 8–3–0 hemma och fem raka segrar är facit på Eastlands. Jag tror på City och Mancini. Bolton har bara tagit två poäng på sina senaste sju bortamatcher. City tar en snabb revansch efter förlusten mot Hull.

DAGENS DRAG

Sunderland är i fritt fall. Man tog en seger i första bortamatchen, sedan har det bara blivit två poäng på elva bortamatcher. Portsmouth (2,45) har ett rätt bra facit hemma och har varit med spelmässigt senaste tiden. Man måste vinna här och chansen är god. Bra odds.

DAGENS AVSLAG

Det finns en stor krysschans i den här matchen. Stoke har fyra raka utan förlust och Wigan har bara vunnit tre hemmamatcher i ligan. Jag drar mig verkligen för att spela Wigan till 2,10 mot fysiskt starka Stoke.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till nedan!