Storvinst – tack vare svensklaget

SPEL

”Kanske borde skicka ett tackkort”

Foto: vann 220 000 kronor Svenske spelaren Mohamaed vann storvinsten i går tack vare svensklaget Rosenborg och veteranen Steffen Iversens (till höger) sena segermål.

Åtta matcher.

Insats: 734 kronor. Oddset: 299.80. Vinsten: 220 055 kronor.

Det blev verklighet i går kväll för den svenske spelaren Mohamaed från Spånga.

– Han skulle kanske skicka ett tackkort till Steffen Iversen i Rosenborg, säger Henrik Lengstedt, marknadschef på spelbolaget Nordicbet.

För drygt en vecka sedan började Mohamaed, som är i 20-årsåldern, att spela hos spelbolaget.

Redan i går kom den första stora vinsten.

Spelade 1-X-2

Mohamaed, från Stockholmsförorten Spånga, hade kryddat sin spelkupong med åtta fotbollsmatcher med 1-X-2-spel.

Med på kupongen fanns bland annat Champions League-finalen, matcher från allsvenskan samt en match från den norska ligan, och det var den sistnämnda matchen som avgjorde allting, som även var Erik Hamréns sista som tränare för Rosenborg.

Veteranen avgjorde

Mohamaed hade en tvåa på sin kupong, men när matchklockan närmade sig 90 minuter var ställningen 1–1 och spelet var förlorat. Då klev en vetaran fram och frälste både Rosenborg och Mohamaeds spel. Steffen Iversen, 33, avgjorde matchen med sitt 2–1-mål på straff och Mohamaed kunde inkassera 220 055 kronor på sitt spelkonto.

– Vi vill gratulera Mohmaed till den fina vinsten och gläds åt att han med sin kombo visar på möjligheterna till stora vinster till relativt låga insatser. Mohmaed skulle kanske skicka ett tackkort till Steffen Iversen i Rosenborg, säger Henrik Lengstedt, marknadschef på spelbolaget Nordicbet.

SÅ SÅG VINSTKUPONGEN UT: