Kåmark lämnar – för konkurrenten

”Det blir en nytändning”

Pontus Kåmark, 41, byter jobb – som spelexpert.

Efter flera år på spelbolaget Expekt lämnar han för Betclic och blir bland annat lagkamrat med Marcel Desailly och Deco.

– Det blir en nytändning, säger Pontus Kåmark.

Pontus Kåmark.
Pontus Kåmark.

Under den aktiva karriären vann Pontus Kåmark både SM-guld och VM-brons. Efter karriärens slut så har han fungerat som fotbollsexpert i TV4 och som spelambassadör hos spelbolaget Expekt. Nu byter han bolag.

Efter flera år på Expekt lämnar han för uppstickaren Betclic – och blir lagkamrat med bland annat Marcel Desailly och Deco.

”Gillar stabila försvarsspelare”

– Det blir en nytändning att jobba med Betclic efter att ha jobbat för Expekt i flera år, säger Pontus Kåmark i ett pressmeddelande.

Att just Betclic valde Kåmark tror han inte är en slump.

– Desailly är Betclics ambassadör i Frankrike, som är deras absolut största markand. Betclic verkar gilla stabila försvarsspelare och Marcel är en kanonkille, säger Kåmark.

Tror på Manchester United

Kåmark inleder sitt nya jobb med att tippa Premier League. Och han tror på Manchester United.

– Chelsea är lite för beroende av att Drogba ska vara i form. Sir Alex hatar att förlora och United jagar revansch den här säsongen.

Hos Betclic är man nöjda med sitt nyförvärv.

– Pontus Kåmark är en perfekt ambassadör för Betclic i Sverige. Han är enormt kunnig och duktig på att kommunicera sin kunskap på ett begripligt sätt, säger Christian Bönnelyche, marknadschef för Betclic i Sverige.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.