Högintressanta Bayern – helgens hetaste spel

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-20

Sportbladets spelexperter hjälper dig hitta guldkornen

Varsågod. I dag får DU nio sidor spel om du köper Sportbladet.

Med de profilstarkaste spelexperterna.

Varje vecka lägger vi ner hårt och kunnigt jobb för att ge Sportbladets läsare den allra bästa och mesta spelservicen.

Här har vi hittat och lyft fram det allra hetaste denna spelhelg.

fingertoppskänsla Lukas Podolskis Bayern München slår ett skadedrabbat Werder Bremen i dagens kvartsfinal av tyska ligacupen, hävdar Sportbladet spelexpert Per Nicklasson.

Challe Berglund

Nummer 6 Earl Tilly är med i V75-6, DD-1, och kommer att bli hårt spelad. Jag spelar i stället nummer 4 Little Big Horn som trots snävt fjärdespår öppnar snabbt och tar ledningen precis som han gjorde på Solvalla den 30 maj. Sedan släpper han ingen över bron.

Martin Berg

Jag var länge inne på att nummer 1 Torvald Palema skulle leda från start till mål och att han skulle få ansvaret som min vinnare. Men efter att ha pratat med Thomas Uhrberg ändrade jag mig till nummer 9 Nohrlin Power i stayer­loppet på dagens Dagens Dubbel, DD-2. Han är rysligt fin i träningen och till och med försiktige Uhrberg är positiv. Kontentan är att när Thomas tror på chans, då har Thomas chans.

Marcus Källberg

Nordirländska Galway United har med ett par nyförvärv höjt sig i de senaste matcherna. Nu är även försvarskuggen Alan Keane åter efter skada och man har ett ypperligt läge för säsongens första seger hemma på Terryland Park i dag.

Per Nicklasson

Bayern Münchens satsning inför säsongen känns högintressant. I morgon möter man Werder Bremen i tysk ligacupkvartsfinal. Bremen, som legat lågt på transfermarknaden, har sålt Klose och är skade­drabbat. Bayern är utan tvekan helgens bästa spel.

Gert Lengstrand

Varför inte satsa på en platsraket, en så kallad pölsa, i morgon. Vi börjar med ett platsstreck för 7 Dads Launcher i V75-1, fortsätter sedan med 3 Kära Goliat i V75-5 och avslutar med favoriten 6 Earl Tilly i V75-6, DD-1. Dunka sedan in hela vinsten på överlägsna 4 Vala Boko i söndagens Stochampionatet, V65-6, DD-2.