”Lyon är högmotiverat”

SPEL

Sportbladets spelexpert Steven-Lee om onsdagens säkra

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 12 maj 2010.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Lyon är högmotiverat i sin jakt på en CL-biljett. Visar nyttig form och har i kväll ett upplagt läge till tre viktiga poäng. Monaco dras med flera tunga avbräck. Kommer till spel utan spelare som Costa, Mongongu, Alonso, Muratori samt vasse Chu Park. Ettan känns robust och liras till 1,30.

DAGENS DRAG

Cardiff har satt sig i en bra position efter den rättvisa segern i bortamötet senast. Har nu frågetecken för vasse Burke, men ska ändå ses med sund chans. Leicester får återigen troligen klara sig utan Vaughan och Brown. 2,00 på ettan duger, men överlag ska insatserna hållas nere i dag.

DAGENS AVSLAG

Såväl Danmark som Tyskland har överraskat en smula. Den danska truppen är dock lätt underskattad, men kan nu få en reaktion mot hemmanationen. Håller objektet som klart vanskligt och avråder spel.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Swept To Victory (V64-1) får svårt att bränna. Vi ska inte kalla det straffspark men från inner bakom bilen pekar allt på att hon leder från start till mål.

I V64-5 friskar jag på och singelstreckar 3 Tintomara Hornline. Wikströms tank är kraftigt uppåt och min tes är att hon krossar motståndet.

DAGENS DRAG

10 S:t Hans (V64-2) flög fram sista 500 meterna senast och får ses som ett kul skrällbud.

8 Nowali (V64-3) är jag förtjust i. Hon glänste vid spetssegern näst senast och är sjukt bortglömd av V64-spelarna. Stormvarning.

Glöm inte 11 Just by Myself i V64-6. Han visade kanonform senast.

DAGENS AVSLAG

Jag är alltid livrädd för att det ska bli jackpott på fyrorna (ingen utdelning) och bästa sättet att skydda sig är att spela enbart V6. Tycker ändå att omgången ser svår ut och jagar lite större slantar.

✓ PATRIK FERNLUND (Medarbetare på Trav365)

DAGENS SÄKRA

1 Montgomery Gel (V64-2) gjorde ett topplopp senast i comebacken efter kastration. Hästen fick ett tufft lopp men kämpade storstilat in i mål på en bra tid. Med det loppet i kroppen tror jag han är segermogen och i en öppen omgång chansspikar jag Timo Nurmos fyraåring.

DAGENS DRAG

3 Tintomara Hornline (V64-5) var mycket bra senast och ser ut att ha toppform för dagen. Jag är väldigt förtjust i det åttaåriga stoet och med ett fint lopp speedar hon ner alla till slut.

9 Nahar (V64-4) är kapabel och har toppchans i ett felfritt lopp.

DAGENS AVSLAG

8 Livi Barcelona (V64-1) har gjort det bra i Frankrike men i kväll är förutsättningarna inte idealiska. Kort distans, spår åtta och skor på hovarna gör att jag avstår honom. Det här vinner 1 Swept To Victory eller 6 Russel Hill.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!