– De har satsat mellan 1 500 till 2 000 kronor

Så spelar Sverige på Malmö FF i CL-kvalet i kväll

Tufft utgångsläge De svenska spelarna tror på Dinamo Zagreb inför kvällens match. Men några har satsat mellan 1 500 till 2 000 kronor på att Rikard Norling & co vinner på Maksimir Stadion.
Tufft utgångsläge De svenska spelarna tror på Dinamo Zagreb inför kvällens match. Men några har satsat mellan 1 500 till 2 000 kronor på att Rikard Norling & co vinner på Maksimir Stadion.

De svenska spelarna har sagt sitt.

Bara åtta procent tror att Malmö FF vinner kvällens Champions League-kval.

– Men jag är osäker på om Zagreb är bättre än Rangers, säger Mikael Mellqvist på spelbolaget Betsafe.

Mot Glasgow Rangers var Malmö FF rejäla underdogs inför det första mötet på Ibrox.

Då vann man med 1–0 efter ett tidigt ledningsmål av Daniel Larsson. I returen blev det 1–1 och Malmö avancerade till play off, den sista kvalomgången innan Champions Leagues gruppspel.

Även nu är man rejäla underdogs.

Och de svenska spelarna ger inte Malmö några större chanser inför kvällens möte på Maksimir Stadion i Zagreb mot Dinamo Zagreb.

”Osäker på Zagreb”

Hos spelbolaget Betsafe har 82 procent av spelen kommit på Dinamo-seger, tio procent på ett kryss och bara åtta procent på Malmö-seger.

– Jag är osäker på om Zagreb är bättre än Rangers, så kunde Malmö i Skottland kan de här också, säger Mikael Mellqvist, pr-ansvarig på spelbolaget.

”Ett bra resultat”

Hos Unibet är det nio procent av spelen hittills som pekar på en Malmö-seger. En del av spelen har genererat hyfsat stora insatser.

– Några hoppfulla MFF-supporters, får man anta, har spelat på att Malmö ska vinna i kväll för insatser i storleksordningen 1 500 till 2 000 kronor till oddset 5,55, säger Jonas Nilsson, pr-chef på spelbolaget och tillägger:

– Vanligaste resultatspelet i kväll är Zagreb att vinna med 2–0 eller 2–1, förvånansvärt många spel även på de oavgjorda resultaten (0–0, 1–1, 2–2) vilket får anses vara bra resultat för ett svenskt avancemang. Så viss hoppfullhet bland spelarna kan man ändå märka av.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.