Sågningen: Lever bara på sitt namn

SPEL

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 9 februari 2011.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL:

✓ DAGENS SÄKRA:

Stort utbud i dag. Det vimlar ändå inte av bra spel, men jag tycker mig ha hittat ett riktigt fint drag i Belgien till 1,70. Har starkt material och gör inga större ändringar jämfört med senast (rättvis 2–0-seger mot Ryssland). Man har klasspelare i alla lagdelar och ett mediokert Finland får problem.

✓ DAGENS DRAG:

Nordirland har drabbats av det ena återbudet efter det andra de senaste dagarna. Chris Brunt, Kyle Lafferty, Maik Taylor, Craig Cathcart, Sammy Clingan, Jonny Gorman, Warren Feeney, Jonny Evans och kaptenen Aaron Hughes kommer inte till spel. Skottland har nu vettig chans. Odds: 2,30.

✓ DAGENS AVSLAG:

England lever mycket på sitt ”namn” och trycks allt som oftast ned i galet låga odds. Man har nu fått skadeåterbud från lagkaptenen Rio Ferdinand samt vicekaptenen Steven Gerrard. Jag ser inget värde i tvåan till 2,10.

✓ MICKE NYBRINK:

✓ DAGENS SÄKRA:

2 Balticas Yahoo (V64-6) är en underbar talang som övertygat stort i fyra raka segrar. Omgångens bästa spik. Förlorar bara om han gör bort sig med galopp.

7 Joyland Park (V64-2) är också något extra, en högkapabel kille med grymt driv i steget. Nyskodd senast. Nu drar han sönder allt.

✓ DAGENS DRAG:

4 Jennie J. (V64-3) var klart förbättrad senast när hon avslutade vasst som tvåa. Omgångens jätteskräll?

9 Hamras Napoleon (V64-4) har varit duktig i de två senaste starterna och måste ses med bra chans nu.

En felfri 3 Mafioso (V64-5) kan mycket väl leda från start till mål.

✓ DAGENS AVSLAG:

7 Vincent du Ling (V64-5) ser ut att bli klar favorit och jag tycker att det känns som risky business att singelstrecka Timo Nurmos travare. Han kan hamna på vingel och motståndet är tufft.

✓ PATRIK FERNLUND (Medarbetare Trav365):

✓ DAGENS SÄKRA:

2 Balticas Yahoo (V64-6) ser ut som en blivande topphäst och Stig H:s supertalang har gjort allt rätt hittills i karriären. Spår två kan ställa till det men Erik Adielsson är säker och jag tror att han sitter i ledningen tidigt.

10 Democrat är riktigt bra men slår inte min spik från ett sämre läge.

✓ DAGENS DRAG:

Blir det tredje gången gillt för mig och 3 Mafioso (V64-5)? Jag har trott på hästen flera gånger på slutet och spurten senast var av bästa märke. Osäkert om han kan tävla barfota runt om igen men hur som helst borde segerchansen vara god. Bra spår den här gången dessutom.

✓ DAGENS AVSLAG:

7 City Hall (V64-1) har fin form och vann enkelt senast. Men nu är motståndet hårdare samt utgångsläget sämre vilket gör honom sårbar. Med flera startsnabba hästar invändigt får han svårt att nå ledningen. Avstår.