”Ska City värva, så köp Zlatan”

Publicerad 2011-06-09

Spelbolag: ”Zlatan är en av få spelare som garanterar ligaguld”

Vinner ligaguld – var han än spelar Ett spelbolag är säkra på att Zlatan Ibrahimovic tar ytterligare ett ligaguld säsongen 2011/2012.

Allt som Zlatan tar i blir till guld.

Och oavsett om han spelar i Milan eller någon annan klubb efter semestern vinner han ytterligare ett ligaguld – det pekar ett spelbolags odds på.

– Ska köpeglada Manchester City handla stort i sommar ska de köpa Zlatan. Han är en av få spelare som kommer med guldgaranti, säger Mikael Mellqvist på Betsafe.

Var Zlatan Ibrahimovic än spelat de senaste säsongerna så har det alltid slutat på samma sätt: Hans lag har vunnit ligaguld.

Och oavsett om Zlatan återfinns i Milan eller någon annanstans efter semestern, så vinner han ett ligaguld igen, det pekar spelbolaget Betsafes odds på.

”Gör skillnad”

– Spelare som Zlatan är ofta skillnaden mellan ligaguld och en andraplats, säger Mikael Mellqvist, presschef på spelbolaget och fortsätter:

– Sedan känner ju alla till Zlatans statistik ute i Europa. Han har tagit guld med Ajax, Juventus, Inter, Barcelona och Milan. Så ska köpeglada Manchester City handla stort i sommar ska de köpa Zlatan. Han är en av få spelare som kommer med guldgaranti.

Efter Zlatans målshow i EM-kvalet mot Finland har de svenska spelarna också vaknat till.

– Vi har fått mängder av spel på Zlatan-guld efter uppvisningen, säger Mikael Mellqvist.