Spel

”Är på klar uppgång”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Almtuna jagar direktplats till kvalserien. Både klassen och motivationen gör att Nybro bör besegras till 1,31. Täby är mycket starkt hemma och skyttekungen Daniel Bron-Sundbom är i toppslag. Slår Storvreta till 1,55.

DAGENS DRAG

Jag tycker att dagens bästa spel återfinns i Madrid­derbyt mellan Atletico Madrid och Getafe. Atletico vann senast direkt under nye tränaren Abel Resinos och är på klar uppgång. Getafe saknar formstarke forwarden ­Soldado. Ettan spelas till 1,75.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker att Skövde är en felaktig favorit i allettan. Laget hade tur som lyckades slå Kungälv hemma senast efter straffar. Nu väntar ett betydligt bättre lag – Tranås. Jag avstår spel

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I Hockeyallsvenskan jagar Västerås en direktplats till kvalserien och då är en ­seger mot Sundsvall ett måste. Sundsvall har tappat mark och kommer inte att nå playoff och det är anledning nog att spela Västerås till 1,35.

DAGENS DRAG

Om Milan ska ha någon chans att komma ikapp serie­ledande Inter är seger ett måste i Milanoderbyt. Milan har inte visat någon storform den senaste tiden, men den här chansen får man inte bomma. Jag tror dock att det bara räcker till oavgjort till oddset 3,10.

DAGENS AVSLAG

Mora jagar en direktplats till kvalserien och Troja ­jagar en playoff-plats. ­Mora har ett tungt avbräck då Greger Artursson bröt ­foten, men ska normalt ­vinna. Oddset är dock för dåligt.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Av någon anledning är de tidiga favoriterna alltid ­gigantiska inför söndags-V65. Men att 3 Västerbo World i V65-6 skulle bli 94-procentare (vilket han är i nuläget) till slut tror jag inte. Som 70-procentare är han en bra spik

DAGENS DRAG

15 Alert Ås möter några formstarka konkurrenter i V65-4, men i slutändan möter han nog mest sig själv – det känns som galopp emot. För även om det finns några formstarka i fältet är dessa inte i närheten av den kapacitet som Alert Ås besitter.

DAGENS AVSLAG

Storloppet Prix de Paris över mastiga 4?125 meter går av stapeln på Vincennes i dag. Jag kan hästarna ­dåligt – och det är inte helt lätt att ha ett grepp om dem – så jag står över.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel