Bli rik på cupen

SPEL

Bayern och AZ Alkmaar vinner lätt

Mycket står på spel när Uefacupens gruppspelsfas avslutas i kväll och i morgon.

Spelbolagen erbjuder mängder av olika specialspel och Sportbladet är med och hugger i kampen om julpengar.

1. Bayern München–Aris Thessaloniki. Spel: Halvtid/fulltid. Tips: 1/1. Odds: 1,75. Spelbolag: Unibet.

Kommentar: Bayern Münchens resultat på slutet visar att man är inne i en minikris. Här har man en bra chans att ta sig en bit upp ur svackan. Seger krävs för att vara helt säkert på avancemang och mot Aris från Thessaloniki, ett rätt så beskedligt borta-lag, bör Bayern avgöra tidigt och ta en klar seger.

2. Bayern München–Aris Thessaloniki. Spel: Resultat Tips: 4–0. Odds: 14,0. Spelbolag: NordicBet.

Kommentar: Det är svårt att se att Aris ska kunna straffa Bayerns försvar – det är inte där det brustit på slutet. När Bayern fått hål på grekerna kan det rinna iväg.

3. AZ Alkmaar–Everton. Spel: Vinstmarginal – antal mål. Tips: AZ – med två mål eller mer. Odds: 2,75. Spelbolag: Bet365.

Kommentar: Everton är klar gruppsegrare och kommer inte till den här matchen med hundraprocentig inställning, dessutom har man några framstående spelare på skadelistan. Alkmaar gör upp med Nürnberg om avancemang. Båda har lika många poäng och målskillnaden blir avgörande, för att vara på den säkra sidan bör Alkmaar – förutom att vinna matchen – alltså se till att göra det med åtminstone två, gärna fler, mål.

4. Uefacupen, Grupp C. Spel: Gruppsegrare. Tips: Fiorentina. Odds: 1,75. Spelbolag: Unibet.

Kommentar: Ledarna Villarreal har en svår avslutningsmatch borta mot AEK Aten och får vara nöjt om man kommer därifrån med en pinne. Det ger Fiorentina en jättechans att vinna gruppen – ”allt” som krävs är att man slår Mladá Boleslav på hemmaplan.

5. Braga–Röda Stjärnan. Spel: Dubbelchans. Tips: X2. Odds: 3,20. Spelbolag: Unibet.

Kommentar: Braga har allt i egna händer; vid vinst mot Röda Stjärnan ska det mycket till för att man ska missa avancemang. Hittills har man dock spelat oavgjort i tre matcher och nu har man dessutom sina egna nerver att slåss mot. Högt – men mycket spelvärt – odds på att -Röda Stjärnan luggar Braga på avancemang.