Spel

”Grattis Bajen, ni går upp i år”

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

SPEL

Vinner premiären – och Superettan – enligt spelbolagens odds

Blir allsvensk – nästa år Andreas Haddad och hans Bajen vinner Superettan och tar steget upp enligt oddsen
Blir allsvensk – nästa år Andreas Haddad och hans Bajen vinner Superettan och tar steget upp enligt oddsen

Grattis, Hammarby!

Ni vinner premiärmatchen mot Assyriska i kväll – och ni tar steget upp i Allsvenskan.

Det visar oddsen.

– Vi tror att vi får se Hammarby tillbaka i Allsvenskan redan nästa år, säger Jonas Nilsson på Unibet.

I kväll spelas den sista matchen i omgång 1 av årets Superettan. Hammarby gör resan några mil söderut till Södertälje för att ställas mot Assyriska.

Enligt oddsen från bland andra spelbolaget Unibet blir det spel mot ett mål – Assyriskas.

– Det är ett favorittippat Hammarby men många nya namn både på ledar- och spelarsidan som premiärspelar på Södertälje Fotbollsarena, säger Jonas Nilsson.

”Slåss i toppen...”

Oddsen visar inte bara att ”Bajen” vinner premiären. Det kommer fortsätta gå bra för de grönvita, om man ser till oddsen om vilka som kommer vinna Superettan ligger Hammarby i topp, som favoriter att ta klivet upp till finrummet, Allsvenskan.

– Väntan har varit lång för Bajens fans och vi tror att vi får se Hammarby tillbaka i Allsvenskan redan nästa år. Tillsammans med Öster och Gif Sundsvall, som båda vann sina premiärer, har Hammarby bäst förutsättningar att vara med och slåss i toppen av tabellen, det kommer stå mellan de här tre när serien summeras framåt hösten, förklarar Nilsson.

Några ”skrällar” att se upp med?

– Utropstecken för Sirius som tagit många fina skalper i Svenska cupen och även imponerade i säsongens första match mot ex-allsvenska Syrianska, det ska bli mycket intressant att se hur de klarar sig över en hel säsong, många som kommer bli överraskade där.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel