”Grattis Bajen, ni går upp i år”

Vinner premiären – och Superettan – enligt spelbolagens odds

Blir allsvensk – nästa år Andreas Haddad och hans Bajen vinner Superettan och tar steget upp enligt oddsen
Blir allsvensk – nästa år Andreas Haddad och hans Bajen vinner Superettan och tar steget upp enligt oddsen

Grattis, Hammarby!

Ni vinner premiärmatchen mot Assyriska i kväll – och ni tar steget upp i Allsvenskan.

Det visar oddsen.

– Vi tror att vi får se Hammarby tillbaka i Allsvenskan redan nästa år, säger Jonas Nilsson på Unibet.

I kväll spelas den sista matchen i omgång 1 av årets Superettan. Hammarby gör resan några mil söderut till Södertälje för att ställas mot Assyriska.

Enligt oddsen från bland andra spelbolaget Unibet blir det spel mot ett mål – Assyriskas.

– Det är ett favorittippat Hammarby men många nya namn både på ledar- och spelarsidan som premiärspelar på Södertälje Fotbollsarena, säger Jonas Nilsson.

”Slåss i toppen...”

Oddsen visar inte bara att ”Bajen” vinner premiären. Det kommer fortsätta gå bra för de grönvita, om man ser till oddsen om vilka som kommer vinna Superettan ligger Hammarby i topp, som favoriter att ta klivet upp till finrummet, Allsvenskan.

– Väntan har varit lång för Bajens fans och vi tror att vi får se Hammarby tillbaka i Allsvenskan redan nästa år. Tillsammans med Öster och Gif Sundsvall, som båda vann sina premiärer, har Hammarby bäst förutsättningar att vara med och slåss i toppen av tabellen, det kommer stå mellan de här tre när serien summeras framåt hösten, förklarar Nilsson.

Några ”skrällar” att se upp med?

– Utropstecken för Sirius som tagit många fina skalper i Svenska cupen och även imponerade i säsongens första match mot ex-allsvenska Syrianska, det ska bli mycket intressant att se hur de klarar sig över en hel säsong, många som kommer bli överraskade där.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.