Spel

”Därför avstår jag spel på Champions League i kväll”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Det finns bara sju objekt att spela på i kväll – och jag hittar tyvärr ingen match som är i närheten av att kallas ”säker”. Den finska finalserien mellan Kärpät och JyP har varit extremt målsnål. Men nu när lagen börjar bli slitna kan det lossna. Över 4,5 mål spelas till 2,25.

DAGENS DRAG

Jag ser Ljungskile som en outsider i superettan. Sirius rankar jag betydligt längre ned. I dag möts lagen i Uppsala och jag tycker det finns ett litet spelvärde i tvåan till när vi får höga 2,62 hos Bet365. Annars då? Jag ligger lågt; utbudet är för magert.

DAGENS AVSLAG

Champions League-semifinalerna har väl aldrig känts så här småkalla? Visst det går aldrig att räkna bort Liverpool ur CL – men kvällens matcher ­hittar jag inget spelvärde i. Jag väntar på Arsenal i morgon …

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Hur ska 1 Vitesse Söndervang kunna bomma ledningen i V65-3? Jag ser inte något sätt som det kan ske på och hur hon då ska kunna torska vet jag inte heller. Förutsättningarna passar henne perfekt och när hon dess­utom såg riktigt bra ut senast från svårt läge är det spel mot ett mål i dag.

DAGENS DRAG

Inte ett lopp sedan slutet av oktober för 7 Linde i V5-4, Axevallas lopp 7, men det tror jag spelar mindre roll. Det är bara sju hästar på start och det ger honom en bra position på en distans som han gillar. Får han bara travet att stämma hela vägen hem kan han vinna redan i årsdebuten.

DAGENS AVSLAG

5 Beijing Man hade jag haft som dagens klara om det ­inte hade varit för 3 Prince de Charme. Ludde ”hotar” med att köra i ledningen och då kan det bli problem för Beijing Man. Ta inte bort honom helt, men spika inte är mitt råd.

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Det är solklart. Det är bara spika. Adielssönernas 1 Vitesse Söndervang leder från start till mål i stoloppet, V65-3. Hon gjorde ett bra lopp i skymundan på V75 på Jägersro senast. Den fina formen verkar alltså hålla i sig och det blir fina förutsättningar på hemmabanan.

DAGENS DRAG

I det avslutande snabb­loppet, V65-6/DD-2, är 5 Beijing Man ett roligt drag. Jag chansar lite och väljer honom före hästar som 3 Prince de Charme, 2 Loverboy Pellini och 6 King of Mystic. Beijing Man gör sällan ett dåligt lopp och är alltid att räkna med. Erik Adielsson i sulkyn.

DAGENS AVSLAG

Lutfi Kolgjinis 6 Sultan November i V65-1 är ju helvild. Visserligen är det bilstart nu, men säker på att han går felfri är jag ändå inte och garderar. Med 8 Persos Seaman och 2 Principal Value känns V65-inledningen heltäckt.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel