”Krisen fortsätter för Modo – förlorar kvällens match”

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 27 oktober.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Empoli är urstarkt hemma och har faktiskt tagit alla sina segrar på just hemmaplan. Senaste förlusten kom i mars – mot Parma. I kväll har laget på nytt en passande uppgift då Triestina kommer på besök. Gästerna lyckades turligt få med sig en poäng senast. Bra etta till fina 1,80.

DAGENS DRAG

Det är ingen harmoni alls i Modo som nu gör ett desperat försök med att kalla hem tredjemålvakten Michal Zajkowski från Sundsvall. Timrå har inte heller glänst direkt, men med tanke på Modos form tycker jag att det finns spelvärde i tvåan till 2,85. Låg insats.

DAGENS AVSLAG

Ligacupen i England blir allt mer en b-lagscup. Nu har de största lagen så breda trupper att de kan lyfta hela startelvan och ändå ta hem matcherna. Men innan jag får se startelvorna avstår jag spel den här gången.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

8 Robin K. är väldigt bra de dagar han fungerar och 6 Jobbig Sand går bäst i ledningen vilket gör att Robin K. inte kan ta ledningen om han går felfritt och varför är det här intressant? Jo, för 9 Manhattan D.K. vinner då det rör till sig för Robin K. som är enda hotet i V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

Startsnabb är han och bra är han dessutom men han får inte galoppera som han gjort två gånger på raken. 6 Premier League hade vunnit lätt utan galoppen näst senast men i trav är det just trav som gäller. I Axevallas lopp 4, V5-1, räknar jag med en felfri och vinnade 6 Premier League.

DAGENS AVSLAG

Topplaget AIK mot bottenlaget Björklöven kan väl inte bli något annat än en favoritseger? Jo. Jag såg Sundsvall vinna mot Leksand i söndags och det berodde på att Sundsvall ville mer och så kan det även vara hos Lövens spelare.

GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Caen ser ut att springa genom franska Ligue 2. Man leder serien överlägset och har sex raka segrar hemma, 9–2 i målskillnad. Vannes har tre raka förluster och ligger i mitten av serien. Caen är en bra bank. Jag tror också att Real Madrid är en bra bank borta mot Alcorcon i spanska cupen till 1,40.

DAGENS DRAG

Ligacupen är svår, men jag tror att Blackburn hör till kategorin Premier League-lag som satsar. Peterborough får det tufft. 1,75 är bra. Jag tycker också att dubbla pengarna på Färjestad mot Frölunda är bra. Frölunda har två raka förluster och Färjestad har bara förlorat en av sju hemmamatcher.

DAGENS AVSLAG

Visserligen är HV 71 en segermaskin hemma i elitserien, men Rögle har vunnit hälften av sina bortamatcher och jag skulle vilja ha ett högre odds än 1,45 för att spela ettan.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.