”Plockar hem nyckelspelare”

SPEL

Sportbladets spelexpert Bosse Lundkvist om dagens säkra

Här är experternas bästa spel, 24 juli.

✓ BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Real Salt Lake vill avancera i MLS-conferencen. Laget har bara förlorat en av åtta hemmamatcher och plockar hem nyckelspelarna W. Johnsson och J. Alexandre från landslagsuppdraget (USA) i Gold Cup. Nära dubbla pengarna finns på nätet på ettan.

DAGENS DRAG

Ettorna i golfhedarna på Kjeldsen och Driscoll känns hyfsat säkra på förhand. 3,13 på att de två nämnda ska prestera bättre under andrarundan än headmotståndarna Cevaer respektive Hedblom kan prövas. Hedblom kom inte överens med banan i går.

DAGENS AVSLAG

Edfors öppnade förstarundan ett över par. Britten Rock var slaget bättre. Att Edfors ska vara klar favorit i den headen köper jag inte. Frågan vem som noterat bättre under andrarundan är vidöppen.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Visst finns det några bra med i loppet bland annt Timetosaygoodbye som varit med i Lotterian men med den form som 2 Infatti November har ska det mycket till om han ska förlora. V65-1 vinner favoriten Infatti November med två flera längder.

DAGENS DRAG

5 Hot Broline i V65-3 har jag alltid gillat men det gick grus i maskineriet ett tag. Jag är inte riktigt säker på att han har kommit tillbaka till gammal god form än. Har han gjort det är jag säker på att han vinner från ledningen.

DAGENS AVSLAG

9 Simb Frizz i V65-6, DD-2 brukar jag vurma för men den här gången sätter jag honom som avslag. Han är vass när han får ligga på rulle men den här gången finns det några som är för bra för honom.

✓ MICHAEL CARLSSON

DAGENS SÄKRA

Infatti November (V65-1) var grym när han krossade ett silvergäng från dödens i V75-finalen senast. Möter ingenting nu och från ett bra läge finns det inget som hindrar megafavoriten mot en ny seger. En ”lillspik” i omgången kan Hoot Broline (V65-3) vara. Spets och slut.

DAGENS DRAG

Västerbro Maestro (V65-4) avslutade bra som tvåa bakom Benskins senast. Hästen är på väg mot toppformen, precis som Roger Walmanns övriga stall. Åttondespåret är bara oddshöjande och Johan Untersteiner löser uppgiften med sedvanlig finess.

DAGENS AVSLAG

Landlubber (V65-3) blir mycket streckad men var blek senast och får ingen ledning här. Har inte vunnit i år ännu. Inter Tilly (V65-4) är kapabel men får sällan till det. Var gott gåendes när han galopperade i sista sväng senast.