Spel

”Estland är en passande uppgift för Sveriges U-21”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag fortsätter att spela på Sveriges U21-lag inför ett hett EM på hemmaplan. Många vill visa att de ska ta en plats i premiärelvan. Estland hemma är en passande uppgift till 1,30. I elitserien i speedway tror jag på enkla segrar för Piraterna, Vetlanda och Västervik.

DAGENS DRAG

Uppgiften att hitta bra drag till i kväll är inte helt lätt. Många tunga favoriter och få oddssatta matcher. Men jag tycker att ettan för Skövde mot Värnamo är dagens bästa spel till runt 2,00. Jag rankar Skövde som det bättre laget och med tanke på hemmafördelen är oddset spelbart.

DAGENS AVSLAG

Irak mot Polen i en träningslandskamp i Sydafrika känns inte speciellt spelintressant. Polen trycks ned till 1,80-favorit men utan någon större motivation vågar jag inte röra det oddset.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Förra veckan årsdebuterade Yield Boko med seger och i dag är det dags för nästa presumtiva Derby­finalist från Timo Nurmos stall att årsdebutera, 5 Yanantin Boko i V65-1. Det var endast i Kriteriefinalen som han fick se sig besegrad och även om det nu är årsdebut vinner han.

DAGENS DRAG

Springspår på tillägg kan bli en fälla om man inte prickar starten och har en snabb häst förstås. 12 Hotnight Crash blir jag inte riktigt klok på om han kan öppna eller inte, men kommer han bara ner i banan snabbt har han både styrka och fart att överraska i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

Även om Björn Goop är en mästare i sulkyn tror jag att han får svårt att vinna med 4 Kelly Jo i V4-3, LD-2. Hon är snabb ut men inte så snabb till slut och blir överstreckad på både V4 och LD på att det är en Goophäst.

KENNET ANDERSSON

DAGENS SÄKRA

Italienvinst mot Nya Zeeland trots att italienarna landade i Sydafrika i går efter en lång resa. Sverigeseger mot Estland i matchen där premiärlaget för U21-EM ska spikas. Motiverade svenskar vinner trots ett långt träningspass i går.

DAGENS DRAG

Jag måste säga att Västra Frölundas säsong har börjat svajigt och det är möjligt att allt inte är på plats ännu när det gäller ledarstaben, trots tränarbyte. Mot Oddevold tror jag dock att laget får en chans att skapa lite tid att andas genom en seger.

DAGENS AVSLAG

Irak–Polen. Har svårt att se någon motivation i denna match över huvud taget, från något håll. Luktar semesterresa för polackerna. Jag hoppar!

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel