Spel

”Kultlaget är storfavoriter”

SPEL

Lundkvist om dagens säkra – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Kultlaget Dalkurd mosade Täbylaget Frej med hela 5–0 för några dagar sedan. Nära 1,50 bjuds för hemmaseger på nätet. Det är inte mycket som talar för att Frej ska resa sig och fixa en seger i returen. Bara underskattning är i vägen för ny Dalkurds­seger.

DAGENS DRAG

En svår och lurig lista ser inte mycket som platsar i den här kolumnen, men vi försöker med golfdubbeln Lee Westwood – Ian Poulter. Har haft flyt med ett par golfdubblar på slutet och över tre gånger pengarna på komben kan vara värt en liten slant.

DAGENS AVSLAG

San Marinos representant Tre Fiori mot Andorras Sant Julia känns ljummet som tipsobjekt. Sant Julia har kvalat flera gånger och oftast åkt på storstryk. Möter äntligen likvärdigt motstånd men som spelobjekt hamnar det i papperskorgen.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

5 Finders Keepers i V64-5 är väl ingen snilleblixt precis men det går inte att hitta en häst med bättre vinstchans i omgången. Räkna med full gas lätt seger. 2 Red Chili Leaf (V64-4) är också en vettig spik. Han är mycket startsnabb och tränar strålande. Spets och slut är det troliga scenariot.

DAGENS DRAG

3 Steel Guitar (V64-2) såg fin ut i ledningen i debuten för Stig H. Nu får hon en bra resa igen och med loppet i kroppen känns hon som ett hett bud.10 Clicquots Sun Rose (V64-6) var ruskigt bra när hon vann senast. Hon spetsade, släppte, tog dödens och försvann till lätt seger på vass tid. Stormvarning!

DAGENS AVSLAG

6 Carmenere (V64-2) var jättebra när hon vann ett V75-lopp i Rättvik i början av maj. Men efter det har hon svikit och här ser det dessutom ut som om hon hamnar i dödens. Favorit i stor fara!

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Jag rekade Dalkurd redan på bortaplan mot Frej, då vann Dalkurd med 5–0?... Nu vänder serien och jag har ruskigt svårt att tro att Frej ska kunna störa Dalkurd på bortaplan. Det är klasskillnad och jag spelar Dalkurd till 1,30 på Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Ian Poulter inte bara klär sig bättre än Padraig Harrington utan han spelar betydligt bättre golf för dagen också. Harrington letar förtvivlat efter fromen medan Poulter är bra varje helg. Svenska Spel betalar 1,80 på Poulter, det tycker jag känns bra.

DAGENS AVSLAG

Japanska ligan känns helt iskall. Det är svårt att läsa inhemska tidningar också för att få reda på information om lagen?...!

ANNONS

Jackpot på Europatipset! Chans på 2,5 miljoner – tippa söndagens hetaste matcher.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel