”Indianerna vinner i kväll”

Lundkvist om dagens drag – här är alla spel

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Mittenlaget Ham-Kam har hittat formen i den norska andraligan. I senaste hemmamatchen skickade laget hem Löv Ham med 5–0 i baken. Andra raka segern hägrar mot ett Moss vars spelare precis fått veta att lönechecken inte kommer i utlovad tid den här månaden.

DAGENS DRAG

Hemmabana betyder massor i speedway och tabelljumbon Rospiggarna har inte förlorat hemma i Hallstavik. Nollan lever dock farligt i?kväll när formgänget Indianerna kommer på besök. Tvåan prövas. Senast tog Indianerna skalpen på tabellettan Vetlanda och fjärde raka i juni ligger inom räckhåll.

DAGENS AVSLAG

Mogren från Montenegro är stor favorit mot Hibernians från Malta i CL-kvalet. Mogren är förmodligen det bättre laget men känns ingalunda som någon stark tvåa och 1,35 är ett klent odds. Hibernians kan absolut fixa kryss.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Det är ju inte så att man imponerats av 4 Beauty Sund med tanke på hennes stam, men den här uppgiften måste hon bara lösa med seger. Hon ser ut att få ta hand om ledningen och då har jag svårt att se någon annan i fältet röra henne. Spets och slut i V65-4.

DAGENS DRAG

En typisk spets och slut-vinnare är 7 In April i lopp sju, V5-4 på Jägersro. Hon fick ett preparelopp senast men nu är det full laddning som gäller och i spets brukar hon vara omutlig. Jag räknar med att 10 Super Khan i V65-5, DD-1 är bästa hästen i fältet.

DAGENS AVSLAG

14 Olmeto Pierji (V65-4) var väldigt bra senast men nu har han blivit bortlottad och med favoriten från bricka fyra blir det omöjligt för Olmeto Pierji att kunna hota om segern. Kanske en triohäst på sin höjd men ingen vinnare.

KENNET ANDERSSON

DAGENS SÄKRA

Serien vänder och det finns ingen orsak för att Norrby inte skulle ta sin andra seger mot Annelund på kort tid. Ganska enkelt.

DAGENS DRAG

Låt oss vara ärliga, i dag finns inte mycket att hämta på kupongen om man inte är en hejare på speedway. Ingen har någonsin kallat mig för hejare.

DAGENS AVSLAG

Ham-Kam–Moss. Lågt odds på hemmalaget som inte är tryggt. Kan sluta hur som helst och är inte spelvärt.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.