Strömberg: Sorry, Svennis, United vinner!

SPEL

Spelbolagsfajten går in i omgång två

Den första omgång blev ingen succé för någon av spelarna i Spelbolagsfajten.

Tyngst gick det för Thomas Nordahl, Bet24, som torskade 500 kr.

Men nu är det en ny omgång och nya insatser som gäller.

Thomas Nordahl, Bet24

Vi började ganska friskt i första omgången. Dessvärre så svek framförallt Man. U. med att endast få oavgjort mot Reading och Rooney blev skadad. Mycket överraskande, men Sir Alex huvudvärk är värre än min, inte minst med en ej fullt matchtränad Tevez som ersättare till Rooney. Har Man. U. problem med formen?

Tottenham - Derby 1

Besvikelse i Tottenham efter två raka förluster.

Nu vänder det och nykomlingen Derby blir utan poäng i helgens drabbning. Tottenham med nyförvärvet Darren Bent är mycket revanschsuget och hemmapubliken kräver en första seger, bottenplaceringen är totalt oacceptbar. Derby tippas ramla ut ur årets Premier League, men överraskade i premiären och fick 2-2 mot Portsmouth. Värt att notera är att både King och Lennon är skadade i Tottenham.

Odds: 1.43

Bet: 50 kr

Malmö FF - Brommapojkarna 1

Vi spelar självklart på vår intressanta Allsvenska fotboll och satsar på ett uppåtgående Malmö FF som vill ta sista chansen att haka på i toppstriden om guldet! Vinsten senast för Malmö FF borta mot Halmstad BK imponerar och visar att man är på gång. Brommapojkarna får det svårt borta trots hemmasegern mot Örebro SK senast med 3-1.

Odds: 1.40

Bet: 50 kr

Kvar i kassan efter förra omgången: 500 kr.

Karin Lundgren, Betway

Inget flyt förra veckan men jag försöker mig på samma typ av spel igen och det blir bara ett spel då jag tycker det överlag ser ganska klurigt ut.

Liverpool-Chelsea

Första målet mellan minut 16-30

Odds: 4.00

Bet: 50:-

Båda lagen har vunnit sina matcher hittills i ligan och Liverpool slog Toulouse i veckan med 1-0 borta i Champions League kvalet. Söndagsmötet mellan de båda storlagen kan ge en fingervisning om vilket lag som kämpar om seriesegern och det blir högst troligt en avvaktande inledning. Jag tycker det finns så mycket individuellt skickligt spelare i de båda lagen så jag tror inte på 0-0 i matchen och varför inte Torres som första målskytt i den 23:e minuten? 4.00 i odds känns okej och jag prövar en liten slant.

Lycka till om ni följer!

Kvar i kassan efter förra omgången: 890 kr.

Glenn Strömberg, Expekt

Ciao! Efter tre raka delsegrar är jag självklart ute efter en fjärde raka inteckning i Spelbolagsfajten. Jag fick in Everton i min dubbel i första omgången men sprack på Leverkusen. Det var en besvikelse, men nu laddar jag om. Jag tycker att krysset ligger nära till hands i Liverpool-Chelsea och singlar det. Det här är ju två väldigt kompakta lag som inte släpper till mycket. Det finns ett högt spelvärde i krysset hos Expekt som jag ser det.

Det handlar om en superlördag i England och tidigare på dagen tar sig Sven-Göran Eriksson an Alex Ferguson i sitt första Manchester-derby. Det är enormt kul för "Svennis" att han har fått en sådan bra start, men nu väntar

ett helt annat motstånd jämfört med West Ham och Derby.

United har så mycket klass och styrka även utan Rooney och Ronaldo. Vi kommer att få se ett riktigt retat United i derbyt tror jag och de vinner. Sorry, Svennis!

Jag väggar United med Tottenham som måste vinna nu, hemma mot Derby. Det gör man också.

I grunden är Spurs ett mycket bra lag.Jag ligger lite lågt med insatserna. Det är inte läge att lassa in riktigt än...

Tottenham - Derby 1

Manchester City - Manchester United 2

Odds: 2.76

Bet: 50 kr

Liverpool - Chelsea X

Odds: 3.15

Bet: 50 kr

Kvar i kassan efter förra omgången: 900 kr

Andra omgången av fem