”Ronaldo gör fler mål än Messi”

SPEL

Spelbolag tror på portugisen

Foto: ap
Enligt spelbolagets odds kommer Cristiano Ronaldo göra fler mål än Lionel Messi under kommande säsong.

Cristiano Ronaldo har landat i Madrid och presenterades under måndagen för Real-fansen.

Spelbolaget tippar att portugisen kommer göra stor succé i La Liga.

– Vi tror Ronaldo gör fler mål än Messi kommande säsong, säger Andreas Slätt på Unibet.

Cristiano Ronaldo är bara en av tre storvärvningar som Real Madrids president Florentino Perez gjort i sommar. Portugisen är dock den som utmanar Barcelonas Lionel Messi och titeln ”Världens bäste fotbollsspelare.

Kampen mellan de båda stjärnorna kommer följas intensivt under den kommande säsongen. Ska man tro spelbolagets odds blir det Ronaldo som kommer stå för den största målskörden.

”En utpräglad målskytt”

– Vi tror Ronaldo gör fler mål än Messi kommande säsong. Ronaldo är en utpräglad målskytt. Messi är för det mesta en trollgubbe, som kör slalom mellan sina motståndare, och petar fram bollen till Eto'o och kompani som får avsluta jobbet, säger Andreas Slätt, Sverigechef på Unibet, och tillägger:

– Dessutom kommer nog Ronaldo att lägga beslag på en hel del frisparkar. Som han kommer förvalta väl.

Tror på Barcelona

Spelbolaget tror dock inte att Real Madrid räcker till i La liga trots att klubben, förutom Ronaldo, värvat stjärnor som Kaká och Karim Benzema.

– Barcelona har en mer samspelt trupp än Real. Dessutom verkar de få behålla större delen av truppen som vann La Liga, Copa del Rey och Champions League i fjol, avslutar Slätt.