”Utan superduon är de chanslösa”

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Falun har stängt av sina landslagsstjärnor Mattias Helgesson och Andreas Johansson. Utan den ”superduon” är laget chanslöst mot Täby. Täby spelas till 1,35, men även till 1,80 (-2,0). Warberg vinner klart. Odds: 1,10

DAGENS DRAG

Recreativo Huelva gör det bra på hemmaplan och har i dag en klockren uppgift i form av Almeria. Gästerna har tre spelare avstängda varav viktige Uche, fw, är en av dem. Ettan spelas till 2,10. Fulham är urstakt hemma. Slår WBA till 1,80.

DAGENS AVSLAG

Svenska Spel har gjort det omöjliga möjligt. Bolaget har sänkt krysset mellan Vänersborg och Kungälv från 6,70 till 3,60! Är du intresserad ett kryss där ska du byta bolag. UB ger 5,50?...

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Innan 2 Narval d’Ecajeul flyttades till stall Goop gjorde han ett par riktigt bra lopp för för Svanstedt. Nu har han årsdebuten avklarad och i ett svalt gäng har jag svårt att se hur han ska kunna bränna i V65-1.

DAGENS DRAG

Hon var segervan förra året och har nu börjat vinna även i år. Det gäller 9 Cassoulet i V65-5, DD-1. Att det är bakspår från start spelar mindre roll då jag tycker att hon går bättre bakifrån, och rör det inte till sig från start kan Fredde B sätta in attacken 600 kvar.

DAGENS AVSLAG

Jag varnade för att spela Malmö senast och det blev rätt. I dag sätter jag upp röd flagg igen för Malmö som tar emot Troja i en match som Mif måste vinna för att ha chans på play off-plats.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

2 Narval d’Ecajeul (V65-1) har inte visat hela sitt kunnande på svensk mark, men han har visat tillräckligt för att man ska vara klar på att han hemför dagens lopp utan större besvär. 13 Sky Launcher (V65-6) kan också spikas.

DAGENS DRAG

2 Somzagt i V65-2 vann i comebacken och kan mycket väl ta andra raka från perfekt spår över passande distans. Det är det gamla beprövade spets-och-slut som gäller.

DAGENS AVSLAG

Björn Goops 1 Warren ­Boko i V65-2 är ingen stjärna, han ska garderas även om han har ett bra spår och motståndet är rätt så ljummet. 6 Womanizer i V65-4 känns också som en sårbar favorit.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.