Spel

”Är så mycket bättre”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

När bottenlagen kommer till Nou Camp saknar de i regel två till fyra avstängda spelare. Tar lagen medvetet varningar i matchen före för att de ändå är chanslösa mot Barcelona? Det känns så. I dag är det Huelva som saknar tre avstängda nyckelspelare. Barça vinner till 1,17.

DAGENS DRAG

Rutan ovanför är för liten i dag. Jag lirar även att Barcelona vinner med tre mål eller fler till 2,05 hos Svenska Spel.

Dagens bästa spel anser jag att Portsmouth är hemma mot usla WBA. ”Pompey” är helmotiverat och så mycket bättre. Vinner till 1,75 (Nordicbet).

DAGENS AVSLAG

Superettan drar i gång i eftermiddag med ett intressant möte mellan Assyriska och IFK Norrköping. Jag ser matchen på TV4,

men jag lirar inget den här gången (möjligtvis live). Matchen känns vidöppen på förhand.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

4 Jaded i V75-3 är den bästa spiken i omgången. Hästen tillhör eliten och möter ett gäng som han ­örfilar upp ganska enkelt. 4 Cassander Boy i V75-7 tror jag också stenhårt på. Han är överkapabel för klassen och tål att göra grovjobb. Läget är perfekt och motståndet avskräcker inte.

DAGENS DRAG

1 Between the Sheets (V75-4) väljer jag att chansspika. Det handlar om en mycket fin häst som är visslande startsnabb och dragit ett perfekt läge. Lyckas hon bara hålla spets är loppet över. Glöm inte bort 10 Ladies Man i V75-6. Han var sämre senast men har glänst i starterna innan dess

DAGENS AVSLAG

Många starka favoriter men jag anser 1 Tom Raider vara fel favorit i V75-1. Han möter ju Orso och det känns konstigt att Lähdekorpis grålle inte är mest streckad. Grym i sista jobbet på 13,5/1?600

MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

En vecka före Olympia­travet på Åby startar ­försöken till Elitlopps­lördagen. 4 M.T.Danny Boy (V75-2) var det ­dyraste ettåriga auktionsköpet någonsin när Stefan Hultman ropade in honom 2006. Nu börjar det lossna, och Örjan Kihlström löser fjärdespåret i volt.

DAGENS DRAG

Jag tror mycket väl att 4 Jaded kan vara en svensk vinnare av Elitloppet om en och en halv månad. Det tror Stefan Hultman också, och det här är inte det ­viktigaste loppet att vinna i matchningen inför det. Oddset ser ut att bli lite väl lågt i förhållande till att han möter 1 Artistic Ås (V75-3).

DAGENS AVSLAG

Det var en dålig svensk trav­vinter när 7 Orso (V75-1) dominerade i några lopp på V75. Nu är det jobbigt läge och jag rankar 9 Verdi Sund, 1 Tom Raider, 8 Cash Vinning Vita och 5 Fortune Access före i det här loppet för dagen.

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel