Spel

Se Sveriges ödesmatch mot Ungern – direkt på internet

SPEL

Unibet sänder live

Zlatan Ibrahimovic och de andra svenska stjärnorna ska slå ungern på fredag. Du kan se matchen direktsänd på Unibet.com.
Zlatan Ibrahimovic och de andra svenska stjärnorna ska slå ungern på fredag. Du kan se matchen direktsänd på Unibet.com.

Sugen på att betta under EM-kvalmatchen mellan Sverige och Ungern?

Då kan du se fajten gratis på Unibet.com.

EM-kvalpremiären mellan Sverige och Ungern visas i TV6. Men tv-kanalen samarbetar med Unibet som kommer att sända matchen på nätet för att kunna tillgodose spelarna. Unibet är det enda spelbolaget som köpt sändningsrättigheter till matchen.

"Nätet utgångspunkt"

– Nätet är utgångspunkten för de flesta svenskarna idag. Vi diskuterar fotbollsmatcher på Facebook medan de pågår och webb-tv-tittandet ökar kraftigt. Således är det mycket kul att erbjuda svenskarna möjligheten att se Sverige-Ungern på nätet, säger Andreas Slätt, PR-ansvarig på Unibet, och fortsätter.

"Vill sätta en slant"

– Sport och spel hör ihop. Livebetting höjer temperaturen och spänningen till fotbollen ännu mer. Folk uppskattar att titta på direktsänd sport och samtidigt kunna sätta en slant.

Matchen spelas på fredag, 3 september, klockan 20.00. För att se matchen på Unibet-TV behöver du bara registrera dig på Unibets sajt eller logga in direkt om du redan är kund. Du kan bara se matchen med en svensk IP-adress.

Sportbladet Spel

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel