Spel

”Tappar ytterst få poäng hemma”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Sävehof imponerade stort senast när laget fullkomligt körde över Lugi i hemmahallen. Nu kommer Lindesberg på besök – ett lag som Sävehof inte ska ha några problem med. Odds: 1,15. Leksand tappar ytterst få poäng hemma. Huddinge är en perfekt uppgift till runt 1,10.

DAGENS DRAG

Brynäs sköter sin matchplan perfekt. Men nu vilas succémålvakten Jacob Markström och Daniel Hermansson har tvingats lämna återbud. Jag tror inte att laget kan störa Frölunda i Göteborg. Ettan går att spela till 1,85 (Expekt). Det finns lite spelvärde i Nordsjälland till 2,25 (Expekt).

DAGENS AVSLAG

HV 71 har ingen tur med sig, men är samtidigt för ineffektivt för att en spelare ska gilla laget?... Smålänningarna kryssar ofta och det kan på nytt bli en jämn match när Linköping kommer på besök. Ettan till 2,05 spelas inte.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Tant Alo i V65-2 vinner om hon bara får chansen att spurta. Var dunderfin senast och jag gissar att kusken backar direkt och sen sänker hon allt sista 700. 11 Trubadur i V65-6 möter inget han behöver vara rädd för. Hästen är hur bra som helst för klassen och lär krossa allt i god tid före mål.

DAGENS DRAG

9 Slowstarter G. (V65-1) är ett kul drag. Han är kraftigt gynnad av lång distans och visade härlig form senast då han sköt vasst över upploppet i ett rövargäng. 4 Soraya Laday (V65-5) är ett långskott på dubbeln. Hon avslutar alltid rappt och om flygmaskinen Trophy Stand sviker kan hon vinna.

DAGENS AVSLAG

1 Tamil Image (V65-6) är en lovande travare som närmar sig toppformen. Han är dock inte särskilt startsnabb och innerspår bakom bilen på kort distans kan vara en fälla. Tror inte på honom.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Det kan vara så enkelt som att det blir en favoritdubbel i kväll. 7 Throphy Stand (V65-5) är tillbaka efter två månaders frånvaro och är hästen bara i hygglig form bör han vinna. 11 Trubadur i V65-6 har visat överlägsen kapacitet vid sina segrar och jag tror att fjärde årssegern ligger inom räckhåll.

DAGENS DRAG

Det kan löna sig att plocka med ”grön kusk” i samtliga V65-lopp. Åke Svanstedt har segerchanser i samtliga lopp och det kan vara ödesdigert att inte strecka hästar som 8 Baloo Nalan (V65-1), 2 Greenhill´s Daisy (V65-2), 7 Black Gold (V65-3) och 9 Chip Storm i V65-4.

DAGENS AVSLAG

5 Vancouver Hornline kommer att få en del streck på sig i V65-2 efter segern senast. Han tar förmodligen ledningen men gynnas knappast av distansen. Jag tror knappast att motståndarna låter Claes Svensson bestämma i spets.

ANNONS

Vad betalar du för din bilförsäkring? Jämför och pressa priset här!

Extern länk från Compricer

Jämför!

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel