Bäst på trav och fotboll

SPEL

Sportbladet etta i båda tipsligorna: ”Vill inte vara sämre än Bank, Niva, Anrell, Wegerup och de andra stjärnorna”

Foto: NUMMER 1 Framgångarna forstätter för Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck. I går fick han fick han in Topptipset vilket gav 8 587 kronor och nu har han även vunnit Tio Tidningars Tips.

Sportbladet har sedan länge dominerat svensk sportjournalistik.

Nu är er tidnings spelservice också nummer ett.

– Klart att vi spelexperter inte vill vara sämre än Bank, Niva, Anrell, Wegerup och de andra stjärnorna, säger Ulrik Sandebäck.

Foto: V75-kungen Martin Berg.

Ja, ni ser själva tabellerna här bredvid.

Sportbladet ÄR BÄST på både trav och fotboll!

En unik dubbel ingen annan tidning har lyckats med i svensk press.

8 rätt på Topptipset

Och det är inte så att Sportbladets läsare ”bara” får ta del av snygga vinnare på enkelrader. Våra system håller också högsta klass. Som i går när Ulrik Sandebäck förvaltade 324 rader på Topptipset till 8 587 kronor.

– Det är så klart kul om våra system går in som de gjorde i går igen. Men det jag själv värdesätter mest är om jag lyckas lämna så bra information om varje objekt att läsarna själva kan ta ställning för vissa lag, säger Ulrik Sandebäck, efter den klara segern i klassiska Tio Tidningars Tips.

Klar seger i Tio Tidningars Tips. 13 rätt på 64 rader, en hel hög med sköna drag i ”Dagens bästa spel” och så i går drygt 8 500 på Topptipset.

Håller stimmet i sig?

– Jag hoppas det. Jag lägger ned så otroligt mycket tid på det här att jag skulle bli besviken om inte min information skulle vara bra nog.

Höll undan

Sportbladet har Sveriges i särklass största travprofil i Micke Nybrink – men han är knappast ensam om att kunna trav på tidningen. Martin Berg, som snackar mer med olika travtränare än någon annan i Sverige, har lyckats förträffligt bra i år.

Inför den sista V75-omgången på Gävle i går hade Sportbladet två vinnare upp på närmsta konkurrenten i V75-ligan. Och Sportbladet höll undan.

– Klart det är oerhört mycket prestige att vinna V75-ligan, säger Martin Berg

Kan Sportbladets travtips bli ännu bättre nästa år?

– Absolut. Vi har genomgått ett generationsskifte under det här året. Vi som kommit in är unga och hungriga. Jag är övertygad om att vi kommer att bidra med nya fräscha idéer.