”De trycks ner i 1,40 – inget som lockar”

SPEL

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 11 februari 2011.

✓ STEVEN-LEE HOLMDAHL:

✓ DAGENS SÄKRA:

Smalt utbud och jag håller nere insatsen. Granada måste dock ses med bra chans. Visar riktigt fin form. Besegrade Valladolid borta senast – trots tunga avbräck. Nu får man tillbaka viktige Calva och toppmålskytten Geijo. Albacete får inte spelet att stämma och lär få problem. Etta. 1,61.

✓ DAGENS DRAG:

Toppfajt i 2.Bundesliga i kväll. Med tanke på förutsättningarna är det tydlig fördel Augsburg. Visar god form och är alltid svårslaget hemma. Saknar avstängde Thurk. Duisburg har nya avbräck i Maierhofer (sju mål/två assist) och Sukalo (två mål senast). Vettig etta. 2,00 är okej.

✓ DAGENS AVSLAG:

Tunga poäng på spel i mötet Vetlanda–Kungälv. Hemmalaget trycks ned i 1,40 och det är inget som inbjuder till spel.

Ser heller inget värde i Chesterfield till 2,25. Är fortfarande stabilt, men glänser inte. Skör tvåa.

✓ CHALLE BERGLUND:

✓ DAGENS SÄKRA:

Förra året var trassligt men årsdebuten var galant och att 3 King of the Moor inte var bättre placerad senast berodde på ett dåligt läge och att han mötte Indigo Broline och Staro Dixieland. Bra läge nu och när Macho Gossip har bakspår i V5-1 på Örebro får ingen tag på Jim Oscarssons häst.

✓ DAGENS DRAG:

Ny miljö kan betyda mycket för en gammal snabbloppare som tröttnat på att möta övermakten på Solvalla och V75. 12 Robis Ingo gör sin första start i Norrlandsregi och även om han har dragit sämsta läget står han bra inne på pengarna. I Janne Norbergs säkra händer kanske han kan runda till seger i V65-5, DD-1.

✓ DAGENS AVSLAG:

Kallblodslopp brukar innebära seger för J-O Persson. Han har flera hästar med i V65-2 men den han kör själv, 8 Eldfaksen, får många streck på sig. Han kan säkert vinna men blir för hårt streckad med tanke på chansen.

✓ BOJAN DJORDJIC (Spelexpert hos Nordicbet):

✓ DAGENS SÄKRA:

Stärkt av derbysegern mot Hertha Berlin kommer Union Berlin att vinna mot Osnabrück. Fördel av hemmaplan, och dessutom ett kanonodds på en sån säker match, 1,75 på Union Berlin i 2.Bundesliga.

✓ DAGENS DRAG:

Det är toppmöte i serie B, då Glenn Strömbergs Atalanta, som ligger på första plats, tar emot Siena, som ligger på tredje plats, hemma. Det kommer bli en tuff match, och rent historiskt ser det jämnt ut. Men jag tror på Glenn, och drar till med en etta till 2,10.

✓ DAGENS AVSLAG:

Det är väldigt jämt mellan topplagen i engelska League 2. Chesterfield har ryckt i toppen, men sen står det mellan åtta lag där det bara skiljer tio poäng. Allt kan hända, alldeles för osäkert för spel den här omgången. Avslag.