Spelbolagen säkra: Victoria är gravid

SPEL

Har chocksänkt oddsen efter Nobelfesten

Spelbolagen är övertygade: Kronprinsessan Victoria är gravid.

Efter att den framtida svenska regenten tackat nej till vin i direktsändning under Nobelfesten har Unibet chocksänkt oddsen på att Sveriges framtida kung eller drottning föds före den 1 september nästa år.

Foto: Kronprinsessan Victoria under Nobelfesten.

Spekulationerna på om Victoria är gravid eller inte tog vid på nätet då hon tackade nej till vin i direktsändning under Nobelfesten. Nu går det också att spela på den kungliga babylyckan. Oddsen på att det blir tillökning under 2011 är nere på låga 1,15 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet.

Det låga oddset tyder på att det är så gott som säkert att Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel blir föräldrar före den första september nästa år.

Blir knappast Zlatan

Det går också att spela på om det blir en pojke eller flicka, vilket namn barnet döps till och om det blir tvillingar.

Att det blir ett typiskt kungligt namn råder det inga tvivel om. De flicknamn som ligger i topp på Unibets lista är Desireé, Kristina och Margareta. Blir det en liten prins, lutar det åt Gustav, Oscar eller Erik. Bland högoddsarna finns Zlatan som ger 50 000 kronor tillbaka på en satsad hundralapp. Frågan är bara om det blir en pojke eller flicka.

Tvillingar: 25 gånger pengarna

– Personligen tror jag på en flicka och jag skulle faktiskt tippa på att hon får namnet Desireé som dessutom är vår oddsfavorit, säger Andreas Slätt, pr-chef på Unibet.

Tror man att Daniel och Victoria får tvillingar finns det pengar att tjäna då varje satsad hundralapp ger 2 500 kronor tillbaka vid vinst.