”Sir Alex stannar kvar ytterligare en säsong”

Oddsen talar för att Ferguson tränar United över säsongen 2011/2012

Sir Alex tränar Manchester United kommande säsong, sedan är det över, enligt engelsk media.

Det tror inte Unibet och dess odds.

– Först och främst vet vi inte om det är 100 procent bekräftat att han lämnar och vi tror inte att United vill bli av med honom heller, säger Andreas Slätt, marknadschef på spelbolaget.

stannar Spelbolaget Unibet tror inte att Sir Alex Ferguson lämnar United 2011.
stannar Spelbolaget Unibet tror inte att Sir Alex Ferguson lämnar United 2011.

Enligt uppgifter från engelsk media har Sir Alex Ferguson meddelat Manchester Uniteds styrelse att han styr laget en säsong till och sedan är det över.

Manchester United måste då inleda jakten på en ny tränare till säsongen 2011/2012.

Spelbolaget Unibet har satt odds på vilka som kan tänkas ta över och de hetaste kandidaterna att ersätta Sir Alex är namn som Englands förbundskapten Fabio Capello, Aston Villas Martin O’Neill och Barcelonas Pep Guardiola.

”Är en flyttfågel”

Men den hetaste kandidaten är Inters José Mourinho.

– Mourinho är ett välrenommerat namn i England. Han har vunnit sex stora titlar med Chelsea och förra året vann han serie A med Inter. Inget tvivel om att Mourinho är en av världens bästa tränare. Det som talar emot honom är han att han är en flyttfågel som ständigt söker nya utmaningar. City kanske skulle passa honom bättre. United vill ha kontinuitet, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

”Vill inte bli av med honom”

Men favoritoddset ligger ändå på att Manchester United övertalar Sir Alex att fortsätta träna laget även över säsongen 2011/2012.

– Först och främst vet vi inte om det är 100 procent bekräftat att han lämnar och vi tror inte att United vill bli av med honom heller, säger Andreas Slätt.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.