Spelbolag: ”Han passar perfekt för formatet”

Måns Zelmerlöw, 24, tar över som programledare för ”Allsång på Skansen” – enligt oddsen

Vem leder ”Allsång på Skansen” 2011?

Svaret är Måns Zelmerlöw, 24, enligt ett spelbolags odds.

– Han passar perfekt för formatet, säger Fredrik Essevad på spelbolaget Paf.

Måns Zelmerlöw är favorit att ersätta Anders Lundin som allsångsledare enligt oddsen.
Måns Zelmerlöw är favorit att ersätta Anders Lundin som allsångsledare enligt oddsen.

I 75 år har ”Allsång på Skansen” letts av manliga programledare. Projektledaren för programmet, Gunilla Nilars, säger i en intervju med Nöjesbladet att hon gärna ser en kvinnlig programledare efter Anders Lundin.

”Försöker hitta tjejer”

– Vi försöker alltid hitta tjejer och hittar man någon som känns klockren så har den tjejen alldeles säkert företräde, skulle jag säga i dagsläget, säger hon.

Men det kommer inte bli någon kvinnlig proramledare, inte 2011 i alla fall. Inte enligt spelbolaget Paf:s odds.

Favorit att leda ”Allsång på Skansen” nästa år är Måns Zelmerlöw, 24. Han är knapp favorit före dagens programledare Anders Lundin.

”Dags att tacka för sig”

– Det blev ett väldigt liv på Sveriges Television när Måns Zelmerlöw gick ut med nyheten att han fått en förfrågan från någon på SVT att i framtiden leda allsången, och i detta fall tror vi på ordspråket ”ingen rök utan eld”, säger Fredrik Essevad på spelbolaget och fortsätter:

– ”Allsång på Skansen” tappar tittare och Gunilla Nilars vet att programmet måste förnyas för att inte dö ut. Lundin har lett programmet med den äran i sju år men nu är det dags att Anders tackar för sig. Måns Zelmerlöw känns som en framtida allsångsledare, han passar perfekt för formatet.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.