Spel

”Nu vänder det för Norrköping”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Spelformen är på uppgång – samtliga fyra matcher gick in i går. Det till målskillnaden 14–2! I dag då? Jag tror att turen vänder för krislaget IFK Norrköping. Laget kommer kriga stenhårt för tre poäng. Väsby hemma är en perfekt uppgift till 1,65 (Expekt)

DAGENS DRAG

Västerås SK hör hemma i superettan. Tror laget tar ett kliv på vägen dit efter seger borta mot Karlslund. 2,30 för tvåan på bet365 tycker jag känns mycket spelvärt. Molde har bra kapacitet, men haft stolpeut på slutet. Tar revansch mot Odd till 1,90.

DAGENS AVSLAG

Att spela ned lag till 1,30 i ett iskallt Reykjavik-derby är inte alls min grej. Därför står jag direkt över Svenska Spels 1,30 för Valur Reykjavik i mötet med Throttur Reykjavik. Det finns bättre objekt?...

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

1 Increase Broline (V65-2) trodde jag på i V75 senast men då var han allt annat än duktig och stort slagen. Före det har han varit riktigt bra och från ett perfekt läge bör han leda från start till mål. 7 Cowboy Tooma (V4-1) borde vara klar, eller i alla fall ett sunt spel. Rapp spurt senast, dags nu?

DAGENS DRAG

7 Ohio Launcher (V65-6) var jättebra i ny regi senast. Han fick en tung resa med tredjespår fram till dödens. Ändå avgjorde han lätt mot bra hästar. Nu är läget i och för sig lite krångligt men känslan är ändå att han spöar det här gänget. På lunchen är jag inne på 5 Rock You i V4-4. Spets och slut?

DAGENS AVSLAG

Egentligen borde vi få en vilodag efter Elitloppet. Det känns inte jättekul att kasta sig in i matchen innan spelbaksmällan kurerats. Om ni tar en paus från liret i?dag så har ni min fulla förståelse.

MATTE FORSLUND

DAGENS SÄKRA

Stabaek har inte kommit upp i fjolårets form än, men vid 4–1-segern i cupen senast såg det ut som att de är på rätt väg. Jag tror att de gör processen kort med Tromsö och 1,90 som Svenska Spel har är spelbart alla dagar i veckan.

DAGENS DRAG

Sandefjord är obesegrat på hemmaplan hittills. Nu möter de Ålesund som tar sina flesta poäng hemma. Jag tror att Arneng och de andra grabbarna i Ålesund får svårt mot Sandefjord och dubbla degen på SS känns bra.

DAGENS AVSLAG

Linköping är ganska klar favorit hemma mot Malmö i damallsvenskan. Jag tror att Malmö är det bättre laget och skulle aldrig spela Linköping under två gånger pengarna.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel