”Toppchans mot svagt Valencia”

Publicerad:
Uppdaterad:

Experten Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: GETTY IMAGES

Dagens bästa spel 17 oktober.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Jag har varit besviken över det spel som Valencia har visat upp den här säsongen. Nu saknas några riktigt viktiga kuggar och med tanke på hur spelet har sett ut så måste Barcelona ha toppchans trots bortaplan. Spelas till 1,75. AIK viker aldrig ned sig på Råsunda. Odds: 1,35.

DAGENS DRAG

Aston Villa är förvisso bra organiserat och har turligt lyckats ta poäng av lag som Liverpool och Manchester City. Men jag tycker kvaliteten ändå är för dålig – och Chelsea för bra. Tvåa till 1,85. Stoke spelas till 2,15. Södertälje är bättre än ryktet. Motiverad etta till 2,50 mot Saik.

DAGENS AVSLAG

Jag tycker inte att Svenska Spel har tagit hänsyn till att Frankfurt har tre start­spelare avstängda till ­dagens match mot Hannover. Med tanke på förutsättningarna ger jag rött sken för ettan till 1,90.

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

Bästa spiken i omgången är 3 Ninotchka i V75-3, stonas eget SM. Nu är dessutom värsta konkurrenten, stallkamraten 7 Hepburn Broline, struken. Ninotchka var grymt fin när hon joggade ­undan i spets på Solvalla. Svanstedt laddar direkt och tar hand om kommandot. Sen förlorar hon inte.

DAGENS DRAG

6 Cloria Victis (V75-1) blåste runt till seger utan skor senast. Kan mycket väl skrälla trots fel distans. 12 Gills Abbe (V75-2) är inte borta trots uselt spår. Fin häst! 3 Organic Value (V75-5) spetsar, släpper och blir farlig via open stretch. 12 Cash Winning Vita (V75-6) rundar allt – som senast.

DAGENS AVSLAG

12 Debbie Brodda (V75-3) har i och för sig presterat väldigt bra på ­slutet men från spår tolv får hon det jobbigt. Hon står i praktiken 20 meter efter 3 Ninotchka och det är en övermäktig uppgift.

✓ GLENN STRÖMBERG

DAGENS SÄKRA

Everton är på väg upp efter en usel start. Wolves ­kommer att ha problem på bortaplan hela säsongen. Man har förlorat tre av fyra matcher hittills och här kommer en ny. Bra etta till 1,45. Valenciennes hemma i franska ­ligan till 1,60 är också en bra bank. Grenoble har åtta raka förluster.

DAGENS DRAG

Montpellier (2,15) är det stora överraskningslaget i franska ligan i inledningen och ligger trea. Ett riktigt starkt hemmalag som ställs mot ett St Etienne som ­alltid varit ganska ­iskallt på bortaplan. Över dubbla pengarna är ­riktigt bra betalt.

DAGENS AVSLAG

Det är för lågt med bara 1,55 på Bayern München. Freiburg är bara två poäng efter i Bundesliga. Innan Bayern är Bayern så att säga, och Freiburg har lekt rommen av sig (?), spelar jag inte på detta.

Publicerad: