Spel

”Rör inte oddset med tanke på iskall form”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Utbudet var magert i går – och mitt enda spel Warberg höll inte. I dag då? Många objekt, men ändå känns det inte speciellt intressant. Det finns få starka favoriter. I brist på annat så drar jag till med ett hemmastarkt Almtuna mot Bofors till goda 1,70 (Exp).

DAGENS DRAG

Hittar som sagt inte mycket av intresse. Men jag anser att Sheffield Wednesday är dagens bästa spel till 1,92 (Nordicbet). Laget var riktigt bra senast mot Birmingham, men tappade in kvitteringen i 93:e minuten. Tungt. Nu väntar ett klart sämre Barnsley på hemmaplan. Sund etta!

DAGENS AVSLAG

Mats Sundin har inte direkt gjort Vancouver till ett vinnarlag. Faktum är att laget nu har åtta raka förluster?... Ändå trycks Vancouver ned till 1,75-favoriter i natt mot Carolina. Inget odds jag rör med tanke på den iskalla formen.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Almtuna jagar direktplatsen till kvalserien i hockeyallsvenskan och ska de nå dit har de inte råd med poängtapp mot Bofors. Det borde inte bli det heller med tanke på att Almtuna har hemmaplan. Och de brukar inte vika ner sig så lätt heller.

DAGENS DRAG

De som har lite vinnarskalle i V65-6, DD-2 har ingen form och de som har form vinner inte så ofta. 1 Glide Kronos står lite tufft inne på pengarna men jag tror att han är den som har mest/bäst motivation för seger.

DAGENS AVSLAG

Bricka tolv över sprinterdistans är långt ifrån ett önskeläge och även om jag har ett gott öga till 12 Start Brodde i V65-1 avstår jag att strecka eller spela honom.

DANIEL LARSSON

DAGENS SÄKRA

5 Skip Dimanche (V65-6) var senast ute i V75-mästaren men galopperade där redan efter 400 meter. I starten innan var han mycket bra som tvåa bakom Tom Raider. Uppgiften i?kväll är ingen straffspark men blir hans resväg inte helt omöjlig räknar jag med att han är tuffast till slut.

DAGENS DRAG

10 Only Gold (V65-3) sprang i sin debut 16,6/2?000 meter efter galopp, men har trots det på 18 starter aldrig fått vinna. Men nu finns verkligen chansen i ett ihålligt stolopp. Tyvärr har hon varit struken 20 januari men håll igång Jörgen!

DAGENS AVSLAG

12 Start Brodde (V65-1) har hittat en bra form och framför allt så stämmer hans aktion för dagen lite bättre än vanligt. Men med bricka 12 och många startsnabba hästar i främre ledet är det väl tufft att begära seger!

ANNONS

Säkra spikar, givna helgarderingar och sjuka skrällar. Fixar du 13 rätt på Stryktipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel