Spel

”Förstärks med Jo – har bra chans”

SPEL

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Hull har en hel del problem inför dagens tuffa uppgift mot Chelsea. Dessutom är formen vag – Chelsea är en bra bank till 1,22. Visby Roma är ett helt ­annat lag på bortais. Valbo är bäst i serien – och vinner igen. Odds: 1,40. Jag fortsätter att lira på Wolfsburg. Odds: 1,45.

DAGENS DRAG

Everton gjorde det riktigt bra mot Liverpool i veckans FA-cup. Förstärks nu med brassen Jo och jag tycker laget borde ha riktigt fin chans mot Bolton. Odds: 1,73. Schalke 04 möter ett skadedrabbat Werder Bremen. Odds: 2,05. Man City vinner över Middlesbrough till 1,65.

DAGENS AVSLAG

Plymouth glänser inte även om laget har två raka kryss. Nu ser skadeläget dessutom jobbigt ut och jag tycker laget har blivit för stor favorit mot Derby. Gästerna har fin kapacitet och kan överraska här.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

11 Rocket Power (V75-4) tror jag stenhårt på. Han har övertygat på slutet och tog bland annat Commander Crowes skalp näst senast. Trots läget är det bara att spika. 1 Lovely Lidob (V75-2) är en badkarsvinnare. Han bör hålla ledningen och sen får de andra extremt svårt att plocka ner honom.

DAGENS DRAG

11 Power Victory (V75-1) är tuff och ett hett segerbud trots läget. 11 Go on Pale (V75-3) är mycket intressant som 13-procentare. Han är i kanonform, gillar distansen och räds inte motståndet. 10 Manpower Bank (V75-6) var urstark när han vann på V75 senast och ska passas igen.

DAGENS AVSLAG

4 Skogans Joker (V75-3) är i och för sig i underbart bra skick för att vara så gammal. Men att han ska vara favorit i det här guldloppet känns fel. Motståndet är jämnt och bra. Han är bara en i mängden.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

I kväll sitter tre miljoner svenskar framför dum­burken för att se Shirley Clamp ta sig till final med låten ”Med Hjärtat Fyllt Av Ljus” som schlagerrävarna Bobby Ljunggren och ”Pling” Forsman knåpat ihop. Jag blir heller inte förvånad om Nina Söderquist hamnar i topp med sin låt.

DAGENS DRAG

Jag har samma feeling för Scotts som jag hade när Arvingarna vann med Eloise 1993. Ett ungt dansband som tack vare Dansbandskampen visat upp sig i tv på prime time nio veckor i sträck. Naturligtvis kommer de att få massor av röster vilket kan ge gruppen en finalbiljett till Globen om en dryg månad.

DAGENS AVSLAG

Vem i h-e är Jonathan Fagerlund? Han verkar aningen bortkommen i dessa sammanhang. Han går inte ens till Andra Chansen. Låtskrivarna får inte sitta i Green Room vilket är skandal. Det är ju trots allt en meloditävling.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel