”Skellefteå liras till 2,30”

Sandebäck om dagens drag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Båda mina spel gick in i går. Det behövdes efter en ganska blek helg. Det finns få starka favoriter till vettiga odds i kväll. Täby springer ifrån de flesta. Borde inte ha några problem hemma mot Jönköping även om poängkungen Danne Bron-Sundbom inte är med.

DAGENS DRAG

Det är ingen harmoni i Southampton. Fansen rasar mot ordförande Rupert Lowe sedan han satt in reservlagets Marc Wotte som tränare. Laget har ingen form och ställs nu mot ett Norwich (2,00) som hittade spelet senast under nye managern Bryan Gunn. Skellefteå liras till 2,30!

DAGENS AVSLAG

Jag har spelat med Kroatien under VM-slutspelet. Men nu är det verkligen upp till bevis för hemmaspelarna. Frankrike väntar och jag tror att Kroatien kan bli synat rejält. Hur som helst så är det en bräcklig favorit.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Med ett lopp i kroppen och bästa läget ser det väldigt bra ut för 1 Intoxicated i V65-6, DD-1. Han är snabb iväg och borde inte riskera att bli instängd, även om 5 Tap Dance och 6 Brunton Tilly är snabba borde han hålla ledningen och då ska loppet vara över.

DAGENS DRAG

På kort distans tror jag inte att Magnus Jakobsson släpper ledningen bakom 5 Simb From Abroad i V4-3, LD-2, om han lyckas ta den för då slipper han att riskera bli fast in i mål igen. Värsta hotet Super Boy har bakspår och kanske kan Simb From Abroad hinna undan.

DAGENS AVSLAG

10 First Out vann på en 12-tid nyligen på kort distans men då var det från framspår. I dag är det bakspår i V5-4, lopp 7, på Jägersro och med Hoity Toity Face i spets lär First Out aldrig hinna fram till seger.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

1 Intoxicated i V65-5 kan inte önska sig en bättre uppgift, speciellt inte som den ende med kunnande att matcha honom, Makhtoub Jet, dragit det sämsta läget. Den som behöver en spik till kan lita till 1 Global Kyantie i V65-4. Hon kan få ­bestämma i ledningen.

DAGENS DRAG

2 Super Igor blir nog bortglömd i V65-6 och det förtjänar han att bli med tanke på vad han (inte) uträttat på banan. Men kanske är det på väg att lossna för honom, de två senaste starterna har i alla fall varit ett fall framåt. Ett garderingsstreck är han åtminstone värd i kväll.

DAGENS AVSLAG

12 Minette Hall i V65-4 är i fin form, men även om Global Kyanite skulle svika är hon bara en av flera som kan vinna loppet. Någon gångbar favorit är hon knappast.

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.