”Jag tror att Sanna Kallur tar revansch”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bara 17 objekt i?kväll och en hel del friidrott – det finns inte speciellt mycket av spelvärde. Jag tror att Sanna Kallur tar revansch i Golden League. Hon springer ifrån den överraskande OS-mästaren Dawn Harper. Sanna ger runt 1,50 i en head mot Harper.

DAGENS DRAG

Sverige ger hela 3,10 för att ta hem Finnkampen när man har summerat ihop både herrarnas och damernas poäng. Det oddset är värt att göra ett litet spel på. Djurgården spelar mot Färjestad i Oslo. FBK tar seriöst på matchen och tvåan ger goda 2,30.

DAGENS AVSLAG

Gamla storlaget Belenenses har tappat flera tongivande spelare inför den här säsongen och ska inte underskattas. Var som väntat chanslöst i premiären mot Porto. Kan även få problem mot Ferreira hemma till 1,70.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Startsnabbheten avgör V65-5, DD-1. Ingen kan svara ut Robinson Starlight som nöjer sig med rygg på 2 Robis Ingo och då kommer inte öppningen att bli så hård. Hade den blivit det hade det öppnat för övriga men nu kommer Robis Ingo att tåga undan i splendid isolation upploppet ner.

DAGENS DRAG

Travet var inte det bästa och kanske hade han mer krafter kvar, men 6 Hugg Lloyd har inget emot distansen i?dag, och dessutom kan han utnyttja springspåret till att ta ledningen. Från täten kan tuffa stayers som French Cocktail och Staro Yodel få svårt att få tag på Hugg Lloyd i V65-6, DD-2.

DAGENS AVSLAG

3 Foretta i V65-1 har vunnit ett lopp i år. Nu har hon bra läge men innanför sig har hon Nobless Amok som visserligen står hårt inne men å andra sidan nästan bara går i ledningen. Ingen spets för Foretta och då tror jag inte ett skit på henne.

✓ MATTIAS KARLSSON

DAGENS SÄKRA

Bergsåker inleder sin Sundsvall Open Trot-helg med roliga och luriga lopp. V65-5, DD-1, håller gulddivisionsklass med hästar som Robis Ingo, Lugdunum och Robinson Starlight. Jag tycker ändå att Åke Svanstedts 1 Mystical Dream är en bra spik med sin startsnabbhet.

DAGENS DRAG

Stoloppet, V65-1, består av V75-hästar. Thomas Lönns 2 Nobless Amok, körd av Ulf Ohlsson, är snabb ut och kan leda hela vägen. Senast i Östersund i början av augusti åkte hon dit i sista stegen mot Dunder Kap, men formen är nog mer på uppåtgående nu.

DAGENS AVSLAG

I samma lopp där jag hittar draget, V65-1, så finns det ett par kända V75-hästar som har väldigt svårt att vinna. 5 Butterfly Player hetsar gärna upp sig och 3 Foretta har svårt att hitta någon toppform.