Domen: De vinner Champions League

SPEL

Experterna om kvartsfinalerna: ”Mardrömslottning”

Foto: Sluta lipa Thomas Müller, oddsen pekar på att Bayern München vinner Champions League.

Tyvärr, Zlatan Ibrahimovic. Det blir ingen Champions League-titel.

Efter dagens lottning av kvartsfinalerna vinner Byern München, visar oddsen.

– Sett till lottningen är det än mer som talar för Bayern som är stora favoriter, säger Jonas Nilsson hos spelbolaget Unibet.

När kvartsfinalerna i Champions League lottades på fredagen stod två saker klara: PSG får en närmast omöjlig resa till semifinal då man ställs mot Barcelona.

Bayern München kan redan börja planera segerfesten. Tyskarna fick enklast lottning i form av Porto – och är oddsfavoriter att vinna hela turneringen.
– Vi har haft Bayern München som en av favoriterna till CL-titeln hela säsongen. Och det de har visat upp i gruppspel och åttondelar har inte fått oss att ändra den uppfattningen, säger Jonas Nilsson.

”En mardörmslottning för PSG”

Att PSG, utan avstängde Zlatan Ibrahimovic i första mötet, ska kunna rubba Barcelona är föga troligt, visar oddsen.

Detta trots att laget visade stor moral i åttondelen mot Chelsea.

– Självklart en mardrömslottning för PSG. Barca har verkligen hittat formen i år efter en lite jobbigare höst. Det hjälper dessutom inte att Zlatan missar första mötet. Däremot imponerade PSG när man slog ut Chelsea, trots bortaplan och med en man mindre, säger Niklas Joelsson hos Expekt.

Varnar för Atlético

De övriga andra kvartsfinalerna bjuder ett troligtvis säkert avancemang för Juventus mot Monaco samt en repris på fjolårets Champions League-final: Real Madrid-Atlético Madrid.

– Ett relativt öppet dubbelmöte väntar i Madrid där allt kan hända. Kollar man historiskt så har Atlético Madrid faktiskt inte förlorat mot Real Madrid på sex  raka inbördes möten. Här ser vi en stor skrällchans, Atlético har stor chans att slå ut de regerande mästarna, säger Raúl Valencia López hos Betsson.

Se listan på oddsen nedan.