Fixade 84 000 kr till läsarna

SPEL

Ett ögonblick...

1 av 2 | Foto: 1–1 i Stockholmsderbyt mellan AIK och Djurgården var en av matcherna som satt på Bomben i går för Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl.

... Steven-Lee Holmdahl, 28, Sportbladets spelexpert som är tillbaka från semester och uppvisar stormform direkt.

Nästan 84 000 tillbaka på lite mer än en femhundring satsad.

Sportbladets experter fortsätter att imponera och bjuda er läsare på vinnande tips.

Steven Lee-Holmdahl var helt rätt ute på Bomben i går – och fick in båda sina förslag. Bomben 1 (256 rader) gav 13 874 kronor tillbaka och Bomben 2 (324) hela 70 066 kronor.

Grattis! Hur känns det?

– Alltid roligt att riva in en hyfsad sudd på en vanlig lill-lördag. Jag hade bra känsla för båda bomberna faktiskt, men hade inte räknat med fullt så saftig utdelning. Skönt tillskott i plånboken efter semestern.

Har du vilat dig i form under ledigheten?

– Vet i fan om jag direkt vilat under ledigheten, men känner mig peppad på att försöka bjuda läsarna på bra spel. Jag lägger ner ett helhjärtat arbete under merparten av dygnets timmar, så det är kul när det bär frukt.

Varför är Bomben ett så bra spel?

– Man kan vinna stora summor – trots väldigt små insatser. Och det krävs inga storskrällar för att oddset ska skjuta i höjden.

Till sist, vad önskar du dig mest just nu?

– Att det blir bra väder på lördag – ska försöka mig på att paddla någon slags kajak och med min usla balans får det inte vara tillstymmelse till vågor för då går det åt pipsvängen.