Stjärnorna saknas – då nobbas Juventus

SPEL

Sportbladets spelexpert Marcus Källberg om söndagens avslag

Foto: ap

Här är Dagens Bästa Spel, söndag 28 februari 2010.

✓ MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Genoa har varit mycket stabilt hemma på Luigi Ferraris den här säsongen och visade intakt form i en enkel vinst mot Udinese. Bologna saknar viktiga Di Vaio och Raggi och med rätt fokus tar Genoa tre nya poäng.

DAGENS DRAG

Drott har tagit tre enkla vinster i nya arenan men nu väntar en tuffare uppgift. Ystad var försvagat och lite slitet mot Hammarby senast och den insatsen är bara att glömma. Den här matchen känns vidöppen och 2,80 på tvåan är klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Juventus har ryckt upp sig på slutet men nu störs man ånyo av kännbara avbräck. Utan Marchisio, Amauri och Buffon samt ytterligare sex man är laget en sårbar favorit mot ett kapabelt Palermo.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Tre varv ska köras innan segraren kan koras i V65-6. Från dubbla tillägg blir det många hästar att runda för 12 Debbie Brodda. Det är å andra sidan ojämn kvalitet på de hästarna, så hon borde inte ha några problem med det.

DAGENS DRAG

Jag har försökt med 3 Iveri L.B flera gånger och inte fått betalt, men jag ger inte upp så lätt. Det kan bli en väldigt snabb öppning med Man On The Moon, Freeman och Ryan Trot och det gynnar förstås Iveri L.B som i V65-1 kan spurta förbi det lilla fältet.

DAGENS AVSLAG

Kanske lite vågat att göra 5 Pronto Ribb (V65-3) till dagens avslag då han hålls högt av stallet. Men sanningen är att han inte alls levt upp till förväntningarna. Jag vill se mer innan jag spelar honom.

✓ TOMAS BROLIN (Spelexpert hos Nordicbet)

DAGENS SÄKRA

Final i Carling Cup och även om allt kan hända i cupsammanhang så ska Aston Villa bli en munsbit för Manchester United. Rooney visar toppform. Tvåan spelas till 1,85.

DAGENS DRAG

Kan bli en reaktion efter urladdningen mot Chelsea i veckan för Inter, som möter Udinese borta. Krysset ligger nära till hands i denna match.

DAGENS AVSLAG

Bayern München möter Hamburger SV. Bayern visar bra form, men Hamburg ligger bra till och är vidare i Europa League efter ha slagit ut PSV.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till nedan!