”Klart bästa laget”

SPEL

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Bomben och tipset går bra – men i den här spalten pekar formen nedåt. Samtidigt är utbudet ganska knapert (kanske bara en dålig ursäkt?...). Argentina har varit det klart bästa laget i OS-turneringen – och nu tror jag att Messi och kompani tar hem guldet. Slår Nigeria till 1,70 (Nordicbet).

DAGENS DRAG

Som sagt utbudet är tunt igen – och jag ligger åter lågt med insatserna. Bet365 erbjuder 1,75 på Lindome hemma mot Torslanda. Det tycker jag är ett litet ”överodds” – Lindome är underskattat och borde fått med sig minst en poäng borta mot Mabi senast. Tar revansch hemma.

DAGENS AVSLAG

Spanien är med all rätt favorit mot Litauen i basketsemin. Men 1,25 på spanjorerna är lite för lågt – Litauen gjorde det bra mot Kina och ska ses med viss skrällchans här. Jag avstår spel den här gången.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Jag såg 5 Sharapova (V65-5) i den senaste starten. Då lekte hon hem ett billigt lopp på Örebro men sättet lovande mer. Nu har hon ett bra utgångsläge och borde tidigt komma till spets. Motståndet avskräcker inte. En sund V65- och DD-spik.

DAGENS DRAG

Hittar jag på också på DD-banan Axevalla. I V65-2 startar Flemming Jensen 10 Hamilton. Hästen är upp och ned i sina prestationer. Har han en bra kväll går ingen säker för hans tunga spurt. Han är märkligt nog helt bortglömd.

DAGENS AVSLAG

7 Sembs Gregory ser ut att bli klar favorit i V65-1 men här finns det frågetecken. Formen är diffus, senaste segern kom i oktober 2007. Han trivs bäst i spets men har kvicka hästar invändigt och ett dåligt spår. För mig är han bara en i mängden.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Ett gångbart singelstreck på Axevalla i kväll är 4 Sharapova i V65-5. Hästen har gått bra i Olle Goops träning och senast blev det en lätt spetsseger med sparade krafter i mål. Läget går inte att klaga på och kapacitet har hon så det räcker. Det vill till en mycket bra häst för att besegra henne.

DAGENS DRAG

8 Bilbo A.U. (V65-1) gjorde comeback senast efter en tids vila och skötte sig bra. Känns fräsch och fin för dagen och med lopp i kroppen blir han att räkna med trots ett spår långt ut på vingen. Gynnas av en strykning. I lunchtravet på Halmstad kan 10 King of Spirit (V4-4) vara ett triobud.

DAGENS AVSLAG

Jag har ingen feeling för betrodde 12 Global Jovial i V65-6. Hästen har tagit två segrar i år men någon tredje pinne blir det knappast i kväll. Från ett uselt tolfte spår krävs det maxtur om hästen skall lyckas vara med i segerstriden. Pass.