”Nannskogs Stabaek spelas till 1,35 i kväll”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Daniel Nannskog är i det närmaste helgonförklarad i Norge. Han toppar som vanligt skytteligan och har nu gjort mål i fyra raka matcher för sitt Stabaek. Nu tar serieledaren emot ett formlöst Ålesund som saknar sin förstemålvakt Adin Brown mycket. Ettan spelas till 1,35 (Expekt).

DAGENS DRAG

Umedalen tar emot nykomlingen Mariehem i ett hett Umeåderby. Umedalen har ett klart bättre offensivt spel än Mariehem, som mest har levt på ett bra försvarsspel. Nu kan det dock finnas hål i fyrbackslinjen – duktige mittbacken Ludvig Öhman är avstängd. Ettan spelas till 1,75.

DAGENS AVSLAG

Jag är troligen inte ensam om att ha problem med det isländska språket. Det är inte helt lätt – SvS kan ha samma problem. I ivern att fylla listan så finns en isländsk match med i kväll igen. Problemet? Den är redan spelad?...

✓ MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

7 Trim (V65-3) kan man lugnt spika på Färjestad i?kväll. Olle Goops treåring är ett löfte som varit mycket bra i två starter. 4 Next Tee (V65-6) har ett bra läge och borde kunna få överta ledningen. Han var strålande från den positionen näst senast och tar knappast stryk om han hittar dit.

DAGENS DRAG

5 Jojo Orly (V65-5) kan vara ett kul drag på dubbeln. Han är bättre än raden och fick inte riktigt chansen efter en smygare på innerspår senast. Mot spets nu? 11 Greger The Great (V65-1) är en fin häst som avslutat duktigt i skymundan i två starter på raken. Med klaff kan han sitta där nu.

DAGENS AVSLAG

8 S.J.’s Gold (V65-5) var inte som bäst i årsdebuten på Åby i mars och är behandlad efter det. Visst är det bästa hästen men han är knappast på topp nu och har också ett uselt startspår, Ingen bra favorit.

✓ GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

Efter en fantastisk travhelg är man tillbaka i vardagen igen. Färjestad bjuder på V65-trav och jag tror mig ha två bra spikar i kväll. 7 Trim (V65-3) har svarat för två gedigna insatser och jag har svårt se honom förlora. Ett givet segerbud. Jag singlar även 2 Linde i V65-1.

DAGENS DRAG

Björn Goop är en nyckelkusk i kvällens övningar och förutom singelstrecket Trim tror jag han kan vinna med Lähdekorpi-tränade 3 Super Mack Grocer i V65-2. Galopperade senast men gjorde ändå ett hyggligt lopp som fyra. Har bra läge och gillar distansen. Jag tror att andra årssegern kommer i kväll.

DAGENS AVSLAG

Lill-Goopen kommer förmodligen att bli favorit i kallblodsloppet, tillika V65-4, med 13 Skjeggefrid som för mig är en favorit i fara. Hästen är ojämn och resultatraden på slutet talar sitt tydliga språk. Här kan det skrälla.