Experten levererade till 26 gånger degen

SPEL

Osannolik form för Sportbladets Steven-Lee Holmdahl

Sportbladets expert Steven-Lee Holmdahl är stekhet för dagen.

Facit: åtta raka vinstdagar i Bloggen och under tisdagen satt både en 11-oddsare och en 26-oddsare.

– Kliver på semester om en månad, så känns skönt att man kan göra det med rent samvete, säger Steven-Lee Holmdahl.

Foto: Steven-Lee Holmdahl.

Den sjätte maj inleddes vinsttåget.

Efter det har Steven-Lee Holmdahl och Fredrik Jönsson haft åtta raka vinstdagar i Youbet-bloggen på Sportbladet.

Steven-Lee Holmdahl krönte det under tisdagen genom att dunka in både en 11-oddsare och en 26-oddsare.

Holmdahl förordade spel på mittbacken Lewis Dunk i Brighton som målskytt i matchen (11 gånger pengarna) samt som förste målskytt i matchen (26 gånger pengarna) i kvalet till Premier League.

När Lewis Dunk dök upp på bortre stolpen och rakade in 1-0 var succén ett faktum.

”Följer det noga”

Vad säger du om din makalösa form för dagen, med tisdagens succéspel och åtta raka vinstdagar i bloggen?

– Roligt, så klart. Vi är uppe i åtta raka vinstdagar i Bloggen och även flera PowerPlay-lappar och Topptips-kuponger som suttit senaste tiden. Jag ska kliva på semester om en dryg månad, så det känns skönt att man kan göra det med rent samvete, säger Steven-Lee Holmdahl.

Berätta om tisdagens succéspel som satt till elva respektive 26 gånger pengarna?

– Jag följer ju Championship väldigt noga och Lewis Dunk är lite av en personlig favorit. Mittback med bra offensiva egenskaper. Med tanke på resultatet från första matchen, så var matchbilden ganska given. Var upplagt för många fasta situationer på offensiv planhalva för Brighton och då är alltid Dunk på plats i straffområdet, säger Holmdahl och fortsätter:

– Att också ha Lewis Dunk som förste målskytt i matchen till 26 gånger pengarna är lite samma förklaring, Sheffield Wednesday hade bara fokus på att hålla i resultatet från senast. Man kunde lista ut med lilltån att Brighton skulle vara det spelförande laget i inledningen och med stark feeling för Lewis Dunk, så var det även aktuellt att köra honom som förste målskytt. Han var ju dessutom avstängd i första matchen, så Sheffield Wednesday hade inte full koll på vem som skulle markera honom.

”Drag i inkorgen”

Hur har reaktionerna varit?

– Majoriteten av följarna är alltid glada och trevliga. Dyker upp ”pepp-mail” även när det går lite tyngre, men självklart är det lite bättre drag i inkorgen när det går så här bra.

Med tanke på ditt vinststim, vad är tisdagens bästa spel?

– Jag gör det lätt för mig och säger de båda bloggspelen, där jag spelar SAC på Bradley Johnson och Moses Odubajo till 3,50 respektive 8,00 gånger pengarna, säger Steven-Lee Holmdahl.
Här hittar du Bloggen