Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Ulrik Sandebäck

DAGENS SÄKRA

Lille svarade för en mäktig upphämtning senast. Lyon hade ledningen med 3–1 innan Lille petade i högsta växeln. Gjorde snabbt tre raka mål och vann med 4–3. Därmed har Lille gjort åtta mål på de två senaste matcherna. Den offensiven sänker enkelt St Etienne till goda 1,63 (Nordicbet).

DAGENS DRAG

Jag har ofta haft Timrå som drag i den här rutan. Men efter en lång segersvit tror jag det finns mättnadskänsla i kväll. Dessutom står ett vrålhungrigt Luleå för motståndet. I Luleå. Jag tror att det här slutar med en etta – och The Abbotts blir hjältar. Hygglig ­etta till 1,91 hos Bet365.

DAGENS AVSLAG

Linköping är som alla vet flera klasser bättre än Södertälje. Men i elitserien behöver det inte spela nån som helst roll. Hur sugna är LHC att lira i Södertälje?

Jag tror SSK:s motivation gör att ­laget kan ta en skrällpoäng. Avstå.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Egentligen är det kanske tjänstefel att utse en häst som inte startat på drygt två månader till dagens klaraste men 9 Västerbo Paradise i V65-1 är ingen vanlig häst. Även om det här året inte varit lika framgångsrikt som förra ser den här uppgiften bra ut.

DAGENS DRAG

Det kanske är ett långskott men läget passar bra för 9 Asterix Tooma som har två bra ryggar att välja mellan i starten, förmodligen ryggar han 2 Candle of Darkness. Kommer Asterix Tooma bra igenom i starten är han till­räckligt bra för att skrälla vinna i V65-5, DD-1.

DAGENS AVSLAG

Två lag som haft lite sämre resultat på slutet möts, Färjestad–Skellefteå. Det kommer inte att bli någon målrik match men 1,75 på Färjestad är för lågt för att det ska vara spelbart.

Tobias Holm (rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

En säker match till 2,15, är det möjligt? Lita på det! Modo kommer stärkt från den något orättvisa vinsten borta mot HV 71 i veckan. Möter i kväll Frölunda. Göte­borgarna reser till Örnsköldsvik med en backbesättning som jag inte bytt till mig för två halvruttna kokosnötter. Megastrul. Etta!

DAGENS DRAG

Lille svarade för en mäktig vändning hemma mot Lyon i söndags. 1–3 blev hastigt och lustigt 4–3. Oerhört imponerande. Bör vara en härlig stämning i truppen nu och St Etienne besegras av bara farten till godkända 1,80. Jokerit är ett klart bättre lag än Ässät trots att tabellen säger annat. Rolig tvåa.

DAGENS AVSLAG

Allt, och då menar jag ALLT, talar för Djurgården hemma mot Rögle. Det är väl just det som talar emot när det gäller elitserie­hockeyn. Stockholmarna nedtryckta i 1,50. Spelvärde? Njaeaej …

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel