”Jag prövar komben”

Experten Bosse Lundkvist ger dig dagens bästa spel

Dagens bästa spel 24 oktober.

BOSSE LUNDKVIST

DAGENS SÄKRA

Jag lämnar förmodade stenklara lågoddsare typ fotbollens Barcelona, innebandyns Warberg och NFL-gänget New England därhän. Prövar i stället komben på ettorna Elfsborg–Häcken och Roma–Livorno till mer än dubbla pengarna.

DAGENS DRAG

Storvreta saknar skadade storstjärnan M. Korhonen i bortamatchen mot Helsingborg. Den innebandyettan kan vara värd några kronor i systemkombinationer med fotbollstvåorna på Werder Bremen, Valencia och Milan.

DAGENS AVSLAG

A-lagen AIK och Arsenal ska förstås vara klara favoriter i derbyna mot Hammarby respektive West Ham. 1,45 är dock inget odds som lockar i matcher där ”underdoggen” garanterat kommer att sälja sig väldigt dyrt

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Jag, precis som många andra, fick dumstrut när Barcelona förlorade senast. Men en gång är ingen gång, två gånger en gång för mycket. I dag är det ligamatch och mot Real Zaragoza förlorar inte Barcelona, vilket också oddset berättar. 1,20 är inte mycket men säkert.

DAGENS DRAG

Väsby brukar och kommer att tillhöra toppen i sin division 1-serie men i dag tror jag att de får det tufft mot Trångsund. Trångsund vann hemma mot Huddinge och med tanke på oddset är det värt att prova en slant på Trånkan, 3,10 är väldigt högt för hemmaseger.

DAGENS AVSLAG

Gefle–Trelleborg känns som en jaha-match, då den är helt ointressant tabellmässigt. Vilken motivation finns hos spelarna? Vad kan man förvänta sig av spelarna? Egentligen ingenting och då får också spel på matchen vila

TOMAS BROLIN

DAGENS SÄKRA

Everton är skadedrabbat och ur form, 0–5 senast mot Benfica. Samtidigt har Bolton spelat bra mot både United och Tottenham. Jag tror att Bolton vinner, men då de gärna kryssar hemma nöjer jag mig med 1X till 1,46.

DAGENS DRAG

Även Liverpool är skadedrabbade och i usel form. De lär spela väldigt defensivt mot ett Manchester United som bör vara slitet efter utflykten till Ryssland. Därför blir det en slant på 0–0 till fina 8,25 hos Nordicbet.

DAGENS AVSLAG

AIK till 1,50 mot Hammarby är i mina ögon ett för lågt odds. Visst ska AIK vara klar favorit i derbyt, men 1,50 mot ett Bajen som slåss för nytt kontrakt duger helt enkelt inte.

Långenlistan | Sportbladet Spel | Sportbladet | Aftonbladet
Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.