”Aston Villa besegrar formlösa Rapid Wien”

Publicerad:
Uppdaterad:

SPEL

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck ger dig dagens bästa spel

Foto: ap

Dagens bästa spel 20 augusti.

✓ ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Vi har en riktigt fin speldag framför oss. Det finns flera starka favoriter. Dagens mest troliga vinnare är Galatasaray hemma mot lilla estländska Levadia Tallinn. Urstark etta till runt 1,20. I Europa League vinner även Benfica (1,29) över Poltava och Everton (1,40) tar revansch.

DAGENS DRAG

Aston Villa matchade reserverna i fjolårets Europaspel. Det gillade inte fansen – till den här säsongen har klubben lovat en seriösare inställning. Villa är dessutom revanschsuget för missen i premiären och kommer med bästa truppen till Wien (Rapid, som är formlöst). Tvåa till 2,10.

DAGENS AVSLAG

Holländska NAC Breda har toppform och har ett intressant lag. Villarreal, är förstås bättre, men är knappast toppat just nu. Jag tycker tvåan på spanjorerna till 1,80 är för klent. Avstå den favoriten.

✓ CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

I den inledande V65 avdelningen är det 6 Järvsöfaks som vinner, end of discussion. Elfsborg har fullt sjå i allsvenskan och när man nu möter Lazio i Europa League kan jag inte tänka mig att laget har något att sätta emot italienarna, 1,30 hos Svenska Spel.

DAGENS DRAG

Med några startsnabba hästar från bra spår räknar jag med att det det blir bra fart i inledningen av V65-5, DD-1, och det skulle gynna 10 Copper. Kaj Widell är tillbaka i gammalt gott slag och vinner lopp varje dag och med Copper vann han senast på ett mycket bra sätt, så även i dag.

DAGENS AVSLAG

Nordic Trophy låter som intressanta spelobjekt men se upp. Häromdagen förlorade HV mot Malmö och det är bara ett exempel på försäsongsresultat. Spela inte om ni inte är säkra på lag och motivation, och vem kan vara det?

✓ TOBIAS HOLM

DAGENS SÄKRA

Vi har lärt oss genom historien att skotska hjärtan aldrig kan underskattas. Men frågan är om det hjälper Hearts i dag. Massor av offensiva skador och anfallen borta mot ett riktigt bra Dynamo Zagreb lär inte bli långa. Ettan betalar 1,57 och den spelas ordentligt.

DAGENS DRAG

Cluj såg jag ett par gånger under förra säsongens Champions League och blev riktigt imponerad. Möter borta i kväll Helsingborgs övermän från Sarajevo. Och med tanke på vad HIF lyckades åstadkomma med ett b-lag så känns en syn på rumänerna befogad till 2,45.

DAGENS AVSLAG

Får vi än en gång lyfta på våra plommonstop och applådera Elfsborg i morgon efter en ny bragdmatch ute i Europa? Tja, jag vet inte … men Lazios 1,30 låter jag i alla fall bli.

Tobias driver sajten rekatochklart.se

Publicerad: