Spel

DAGENS BÄSTA SPEL

SPEL

Marcus Källberg

DAGENS SÄKRA

Hertha Berlin har haft det minst sagt motigt den här säsongen och utan avstängde försvarskuggen Friedrich lär laget få det kämpigt borta mot ett starkt Schalke 04 också. Unibet har 1,45 på den ettan.

DAGENS DRAG

Jag påstår att det är vinna eller försvinna för Portsmouth hemma mot Burnley. Gästerna saknar två kuggar. ”Pompey” får sista chansen. Odds: 1,91. Dortmund har ett grymt hemmatryck, formen i zenit och möter ett svagt i Nürnberg. 1,80 är bra. Redan nu: Spela Genoa. 1,91!

DAGENS AVSLAG

Werder Bremen har fin form men då man troligen saknar sjuke Wiese samt skadade Vander och ­tvingas ställa orutinerade Mielitz i mål så känns laget som en sårbar favorit här.

Challe Berglund

DAGENS SÄKRA

Jag vet inte hur många gånger som Järvsöfaks varit med i den här rutan, men det här är definitivt den sista. I V65-1 står 9 Järvsöfaks 40 meter bakom starthästarna men det bekommer honom förstås inte utan han tar sin 200:e seger.

DAGENS DRAG

Skåre BK är farmarlag till Färjestad och utbildar spelare som ska ta plats där. Nu har FBK många skador och har dessutom lånat ut spelare till Leksand. Som överlägsen serieledare behöver Skåre inte vinna. Vita Hästen till 1,75 är väldigt bra mot ett sargat Skåre.

DAGENS AVSLAG

Lazio fick i veckan stryk av Salzburg i Europa League men de hade förstås derbyt mot Roma i huvudet, det är viktigare än något annat. Roma är favorit men 1,80 här är inte spelbart.

Tomas Brolin (Spelexpert hos Nordicbet)

DAGENS SÄKRA

Jag fortsätter att tro på hemmastarka Mallorca som nu är uppe i sex raka segrar med målskillnaden 16–2. Då Nordicbet ger 1,80 på ölaget mot borta­svaga Real Zaragoza så hugger jag direkt.

DAGENS DRAG

Kim Källströms Lyon har svårt att vinna för tillfället. Borta mot formstarka mittenlaget Lille tror jag att serietvåan är nöjda med en poäng till tre gånger insatsen. I så fall fjärde raka oavgjorda i ligan.

DAGENS AVSLAG

Valencia är riktigt bra på bortaplan med fem segrar av sex möjliga. Nu möter man Bilbao och där har man bara en seger på senaste elva mötena. Med den historiken lagen emellan så avstår jag.

ANNONS

Jackpot på Europatipset – 4 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt här.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel