Spel

”Detroit är inte motiverat”

SPEL

Sandebäck om dagens avslag – här är alla spel

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Gårdagen blev fin med vinster för bland andra Grekland och Danmark. I dag finns det många starka vinnare i kvalhockeyn. Jag tror att både Södertälje (Växjö) och Rögle (Västerås) tar två enkla segrar. Motivation och klass talar för ettorna till 1,17 och 1,20 i odds.

DAGENS DRAG

Det finns många starka favoriter. Men spelvärda drag lyser med sin frånvaro. Warberg ser ut att ha hittat formen igen. Mosade ­Balrog fullkomligt i hemma­hallen (8–1). Så stora blir inte ­siffrorna borta, men jag tror i varje fall att Warberg vinner med två mål eller fler till 1,90 (Betway).

DAGENS AVSLAG

Detroit har helt siktet inställt på slutspelet och har förlorat två raka hemmamatcher. Är inte motiverat i natt heller när ett hungrigt St Louis kommer på besök. Jag rör inte ettan till låga 1,50.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

5 Camilla Highness är flygandes den första biten och på hennes favoritdistans är det ingen tvekan om att hon körs för ledningen. Väl där kommer hon att få sitta i fred och jag kan inte tänka mig att det finns någon som kan hota Camilla med dessa förutsättningar som bjuds i V65-1.

DAGENS DRAG

Innerspåret är jag inte ett dugg orolig för när det gäller 1 Rutger Raket i V65-6, DD-2, för han kan verkligen öppna fort även om han kanske är snnabbare med ett spår en bit ut. Kort distans passar alldeles utmärkt för Rutger Raket och det här ser ut som spets och slut för Goop senior.

DAGENS AVSLAG

Davos–Kloten i finalmatch 2 i Schweiz. Kloten vann den första matchen i sudden death, min gamla kedje­kompis Fredric Rothen avgjorde. Davos har nytta av att det är hög höjd men det är för jämnt för att spela på matchen.

PER NICKLASSON

DAGENS SÄKRA

Kvällens V65-omgång på Åby inbjuder inte direkt till några superoriginella idéer. Till att börja med finns det en som ”bara vinner”, och det är förstås 5 Camilla Highness i V65-1. Sedan har de två ettorna i DD-loppen, Einar Celebe och Rutger Raket, bra chans att leda runt om.

DAGENS DRAG

11 Brinovas Jackpot i V65-2 kan från dåligt läge bli lite mer bortglömd än han förtjänar. Man ska tänka på att det här är en häst som i sin näst senaste start var favoritspelad mot nylige V75-vinnaren, snackhästen Lovely Lidob. Inga motståndare av den kalibern nu.

DAGENS AVSLAG

V65-3 är ett ganska dåligt lopp där man gott kan ifråga­sätta favoriterna. På det tidiga spelet är 9 Crazy Love A.F. Klar favorit – och rejält överstreckad.

ANNONS

Målglatt möte eller straff på övertid? Spana in veckans matcher på Europatipset – fixar du 13 rätt?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Lången (Spel) | Aftonbladet
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Spel